2777
2789
عنوان

تحصیل کرده‌ها بیاین لطفا

84 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من و خانوادم بخاطر یه سری مشکلات مجبور شدیم مهاجرت کنیم یه شهر دیگه و من اینجا افسرده شدم و حالا بعد از چند سال تصمیم گرفتم تکونی به خودم بدم و ادامه تحصیل بدم

شهری که ما هستیم دانشگاهش رشته‌هایی که من میخوام رو نداره واسه همین تصمیم گرفتم مقطع کاردانی رو مثلا رشته تربیت مربی بخونم و واسه کارشناسی که ایشالا رفتیم شهر خودمون رشته و دانشگاهمو عوض کنم.

خواستم بپرسم ایا امکانش هست دوسال دانشگاه علمی کاربردی بخونم و بعدها واسه ثبت نام کارشناسی دانشگاهمو آزاد برم و رشته روانشناسی یا ادبیات بخونم؟

مانعی نیست؟

برای اطمینان زنگ بزن دانشگاه بپرس ، احتمالا میشه ولی واحدهایی که گذروندی رو قبول نمی کنند ، مگه واحدهای عمومی.اینطوری وقت و پولت هدر میره. یه رشته ای بخون تا حدی برات جالب باشه چون تا دو سال دیگه هزار تا اتفاق میفته. معلوم نیست بتونی ادامه بدی یا شوهر کرده باشی و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اطمینان زنگ بزن دانشگاه بپرس ، احتمالا میشه ولی واحدهایی که گذروندی رو قبول نمی کنند ، مگه واحد ...

دانشگاهی که میخوام برم بیشتر رشته‌های مردونه داره تنها رشته‌ای که باهاش ارتباط برقرار میکنم رشته تربیت مربیه از بینشون،فکر کنم رشته اموزش و پروش ابتدایی هم داشته باشه باید برم بپرسم

بخدا نمیدونم چیکار کنم اگه ازدواج هم کنم بازم تحصیل رو ادامه میدم چون واسم خیلی مهم شده:(

دانشگاه ازاد یا پیام نور مگه بر اساس سوابق تحصیل نیست یعنی واقعا گیر میدن واسه انتخاب رشته؟

معمولا واحد‌های گذرونده شده رو قبول نمی کنن و تطبیق نمی دن

یعنی همون رشته‌ای که از اول رفتی تا اخرش همون رو باید بری:(؟

من میخوام فوق دیپلمم رو تو این شهر بگیرم بعد که رفتم شهر خودمون رشته و دانشگامو عوض کنم

آموزش و پرورش بخاطر بازار کار خیلی بهتره.

امیدوارم بتونم این رشته رو برم ولی از این شهر و محیطش خوشم نمیاد انگار خیلی واسم سخته موندن و درس خوندن

فقط یکی دو سال به امید اینکه برم شهر خودم میخوام برم ثبت نام کنم

یعنی همون رشته‌ای که از اول رفتی تا اخرش همون رو باید بری:(؟من میخوام فوق دیپلمم رو تو این شهر بگیرم ...

اگه دانشگاه عوض شه  واحد ها رو تطبیق نمیدن بهتر ه برید دانشگاه مقصد ببینید واحد‌های چه دانشگاهی رو قبول می کنن

کاربر آقا