2777
2789

یه مادر پیر دارم که  خودش کلی مشکلات داره مریضی وبی پولی هفته ای یه بار سرمیزنم چیزی لازم داشت براش میخرم دوتا هم پسر دارم که یکی اش دانشجو ویکی اش هم راهنمایی هرکذوم سرگرم درساشون هستن .شوهرم هم کاری به کارم نداره  تا من حرف نزنم چیزی نمیگه خیلی کم درحد امورات معمولی زندگی تفریبا هیچ جا هم باهام نمیاد مگه اینکه دکتری باشه  واینا البته دکترهای معمولی خودم میرم دیگه وقتی نتونم رانندگی کنم میاد 

خدا رو شکر ۲ تا پسر سالم داری.

ماشین دارید و رانندگی هم بلدی😊

خدا رو شکر که مادرت زنده است و هنوز میتونی بهش محبت کنی.

خدا رو شکر توفیق داری برای مادرت خرید کنی.

خدا رو بی نهایت شکر بابت داشته هامون🥰

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

چندتا هم دوست دارم بد نیستن ولی پایه بیرون رفتن واینا نیستن هردفعه گفتم بریم بیرون پارکی کافه ای جایی هرکدوم یه بهونه دارن البته اونها خانواده هاشون بزرگه خواهر دارن فامیل دارن شوهراشون باهاشون میره مهمونی میرن واقعا هم وقت ندارن .ازتنهایی واقعا دلم میگیره همش تو خونه.بپز بشور از‌گوشی وفیلم دیدن وکتابدخوندن هم خسته شدم هرچیزی یه حدی داره ادم دلش ادم میخواد حرف زدن میخواد تفریح میخواد من همش تو خونه ام حتی ۵شنبه جمعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم هنوز کوچیکه وباردارم بشدت احساس عذاب وجدان دارم ازاینکه اطرافیان نرمالی نداشتم برا رفت وآمد بچه دارشدم پدرومادرب تنهایی کافی نیست بچه ب معاشرت نیاز داره خودمم ن میتونم برم سرکار ن هیچ فعالیت دیگ ای بشدت احساس بد و افتضاحی دارم وتو افکار خودکشی غرقم 

خدا رو شکر ۲ تا پسر سالم داری.ماشین دارید و رانندگی هم بلدی😊خدا رو شکر که مادرت زنده است و هنوز میت ...

همه اینها درسته اره خداروشکر ولی منم ادمم دلم همدم میخواد هم صحبت میخواد بعضی وقتها حتی صدای خودم تو روز نمیشنوم وقنی یه حرف واجب میگم مثلا بیاین ناهار ازصدای خودم شکه میشم .البته شوهرم اگه دوستش یا برادر وخواهراش یه کاری بگن با کله میره ها هیچ بهانه ای نداره قشنگ شاید یه ساعت دوساعت هم حرف بزنه اما برا من همیشه بهونه داره وکلا کم حرف میشه 

چندتا هم دوست دارم بد نیستن ولی پایه بیرون رفتن واینا نیستن هردفعه گفتم بریم بیرون پارکی کافه ای جای ...

چرا بعضیا اینقددددر خانواده دارو خوش معاشرت و تو غم وشادی کنار همن ولی بعضیا دریغ از ی آدم نرمال آخه این چ امتحان الهیه ک تموم نمیشه معلومم نیست کی تموم شه 

من بچم هنوز کوچیکه وباردارم بشدت احساس عذاب وجدان دارم ازاینکه اطرافیان نرمالی نداشتم برا رفت وآمد ب ...

دقیقا حال منو میفهمی .از بیرون همه فکرمیکنن من چقدر خوشبختم خونه خوب ماشین خوب بچه های سالم وسربراه شوهر خوب .درسنه خداروبرا همه اینها شکر ولی وقتی حس تنهایی وبیکسی وبی همصحبتی از درون داغونت میکنه چه فایده 

همه اینها درسته اره خداروشکر ولی منم ادمم دلم همدم میخواد هم صحبت میخواد بعضی وقتها حتی صدای خودم تو ...

میفهمم ،خیلی خوب میفهمم

به نظرم تنهاییت رو پُر کن از خودت.به شناخت خودت بپرداز.

منم قبلا خیییییییییییلی احساس تنهایی میکردم.

از وقتی با استاد شجاعی آشنا شدم، خیلی حال و هوام عوض شد.خدا رو شکر

اگه شده حداقل روزی بیست دقیقه وقت بزار و یکی از درسهاشون رو گوش کن.خیلی خوبه

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

همه اینها درسته اره خداروشکر ولی منم ادمم دلم همدم میخواد هم صحبت میخواد بعضی وقتها حتی صدای خودم تو ...

باورت میشه ب سقط بچم ب طلاق ب رفتن ب مرگ ب ازدواج مجدد با ی آدم خانواده دار ب چ چیزایی ک فکر نمیکنم مغزم ی هیولا شده نمیدونم چ کاربدی کردم ک از جمع وخانواده شاد ودرست ودرمون محروم شدم دارم دق میکنم

کاش تو یه شهر بودیم ،منم همیشه تنهام ،خواهرم‌سرگرم بچه داریاش ،بچه هم ندارم ،کلا تک و تنها

خوبه که خواهر داری خوب بهش تو بچه داری کمک کن هم سرگرم میشی هم از تنهایی درمیای هم برا خواهرت خوبه کاش منم یه خواهر داشتم 

دقیقا حال منو میفهمی .از بیرون همه فکرمیکنن من چقدر خوشبختم خونه خوب ماشین خوب بچه های سالم وسربراه ...

فک کن موقع یلدا غم بگیرتت عید غم بگیرتت عروسی نباااشه ک بری تولد غم بگیرتت احساس بی ارزشی شدید باچیذحل میشع اینا ی آدمای مزخرفی میبینم ک دورو برشون شلووغه چقد ب بودنشون اهمیت میدن دیگران فقط دنبال ی دلیلم همش میگم چرااااا حتی از سرطان نمیترسم فقط دردشو نمیتونم تحمل کنم 

دیگه نمیتونم زندگی کنم

به زور حرکت میکنم

به زور غذا میخورم

حالم بده

من باعث مرگ بابام شدم

بابای عزیزم

ن من نمیتونم خودم ببخشم 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔