2777
2789
عنوان

سبزی آوردم بیاید غیبت کنون

212 بازدید | 29 پست

شوهرم داره پاک میکنه منم نظارت 

شروع کنید بسم الله😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تاپیک رو پاک کنم

بزنم تو‌کپی نوشتار پیوند

یا کپی نشانی پیوند

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

زن علی آقا رو دیدی چطور خودشو می‌گرفت؟ فک کرده از دماغ فیل افتاده زنیکه

ای خواهر کلاغ هر چی زشت تر اداش بیشتر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چجوری تاپیک رو پاک کنمبزنم تو‌کپی نوشتار پیوندیا کپی نشانی پیوند

نشانی پیوند

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
افرین به همسرتون که میدونه کارِخونه وظیفه یک خانوم نیست ✅

نه بابا خونه ما هر کی برسه انجام میده وظیفه مظیفه نداریم

بده جعفری هاشو من پاک کنم،زود پاک میشه خواهر😄

خوردن خواهر جان جعفری نداره شاهی خواستی درخدمتم

شب یلدا خونه کی میره؟

ما؟

نه من مادر دارم نه شوهرم 

جایی نمیریم قرار شد بریم دوردور

من فعلا انقدر خوردم دارم میترکم پنکیک هام خوب شده ؟🥺😂

چه خوشگل جای منم بخور