2777
2789

جوجه های من تخم گذاشتن چهارتا گذاشته بود دوتاش نطفه داشت نگاه که کردم یکی از تخما رو که جوجه داشت و دو روز پیش انداخت بیرون جوجه کوچولو بود داخلش که داشته رشد می‌کرده الان سه تا مونده که دوتاش خالیه یکیش جوجه اس نمی‌دونم چندمین تخمشه اما از اولیش 25روز میگذره خیلی ضعیف شده مامانشون به نظرتون جوجه میشه اون یکی یا از تایمش گذشته اگه نه برشون دارم بیشتر از این ضعیف نشه 🥺

25 روز خیلی طولانیه 

معمولا 2 تا 3 هفته طول میکشه 

اون جوجه هم احتمالا مرده تو تخم

دو سه روز دیگه هم صبر کن اگه خبری از جوجه نشد برشون داره جوجه ی تو تخم مرده

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش می‌دونی چیه ؟ آخه توو نت نوشته ۲۳ روز گاها بیشتر طول میکشه

خیلی وقتا پیش میاد 

عزیزم طوطی های بزرگ اونقدر طول میکشه 

برزیلی طوطی کوچیکیه 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

خیلی وقتا پیش میاد عزیزم طوطی های بزرگ اونقدر طول میکشه برزیلی طوطی کوچیکیه

حالا نمی دونم شاید طول بکشه