2777
2789
روانشناسا میگن بابا مامان صدا نکنین بابا مامان اون هستن ولی بابا مامان شما نیستن البته به خیلی عوامل ...

دوری و دوستی و حفظ کردم سعی کردم اون فاصلهه باشه‌ولی همسرم خیلی اصرار داره نمیدونم چیکار کنم همش سر این موضوع باهام بحث میکنه 

من اصلا هیچی صداشون نمیکنم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم اصرار داره بگم مامان و بابا ولی برا من خیلی سخته اینجوری صدا بزنم

چقد منی 

البته من همسرم کاری نداره چی صدا کنم ولی خیلی سختمه به مادرشوهرم بگم مامان با اینکه یک سال و شیش ماهه عروسشم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چقد منی البته من همسرم کاری نداره چی صدا کنم ولی خیلی سختمه به مادرشوهرم بگم مامان با اینکه یک سال و ...

خیلی برام سخته به کسی جز مامانم بگم مامان

احساس میکنم اسم مامان خیلی حرمت داره.ولی نمیدونم با همسرم چیکار کنم🥲🥲

دوری و دوستی و حفظ کردم سعی کردم اون فاصلهه باشه‌ولی همسرم خیلی اصرار داره نمیدونم چیکار کنم همش سر ...

خوب کاری میکنی 😅 من باشم بهترین پدرشوهر مادرشوهرم باشن بابا مامان صداشون نمیکنم حالا شما با همسرتون به توافق نظری برسید که نه حرف اون باشه نه حرف شما

خوب کاری میکنی 😅 من باشم بهترین پدرشوهر مادرشوهرم باشن بابا مامان صداشون نمیکنم حالا شما با همسرتون ...

با‌خودم‌گفتم یه چن بار صداشون کنم که گیردادنای همسرم‌تموم بشه بعد بیخیالش بشم