2777
2789
عنوان

نگران آینده تحصیلی بچه‌ها هستم

64 بازدید | 7 پست

حالا که دوباره صحبت از تعطیلی مدارس پیش اومده، خیلی نگرانم. بچه‌ها که چند ماهی درگیر مشکلات و تعطیلی‌های مختلف بودن، حالا نمی‌دونم این تعطیلی‌ها چه تاثیری روی پیشرفت تحصیلی‌شون می‌ذاره. به نظر شما تعطیلی مدارس در این شرایط درست هست؟ آیا تاثیری توی یادگیری بچه‌ها داره؟

بکوب در حال امتحان و تکلیفیم ، اتفاقا چون تو خونه ماه هم میشنویم میتونیم کاملتر توضیح بدیم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مدارس و والدین داره اگر تدریس آنلاین جدی گرفته بشه برای مدت موقت کارایی داره ولی باید واقعا بذارن بچه خودش کار کنه نه که معلم یه مشق آبکی بده مامان هم تو خونه حل کنه بفرسته واسه معلم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

امروز تو گروه شاد کلاس ما، یه خانم اضافه کردن.

مدیر بهش پیغام سلام داد، بازرس اموزش و پرورش بود.

خانممون که روزای دیگه ۹ تازه بسم الله میگفت، از ۸ و نیم شروع کرد ارسال، فیلما و موارد آموزشی.

بعد به ترتیب کارای کلاس جلو میبرد.

و جالب هر روز میگفت وااای نتم قطع شد و ... به قول دخترم میرفت ناهارش رو میپخت، امروز کلا نتش قوی بود و اصلا قطع نمیشد.

لودن بازرس کلا شاد امروز ما رو شفا داده بودش