2777
2789
شما روانشناسی؟

ن ولی حداقل میدونم مدلای مختلف داره برا همینه ک حرف مفت نمیزنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخنه این از نظر توش برخودی عالیهولی خب همین مفت خوری هاش رو اعصابهمن که ی مدت رو ندادم دیگه نیومدن

اینم خیلی بده 

قبلا همه اش ولو بود خونه بقیه 

باورت میشه ما رفتیم براش اسباب کشی خودش رفت خونه برادرشوهرش ناهار وا رو فرستاد گشنه تشنه خونه خودمون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب بیشتر کمکش کن تا اونم به خودش برسه

دانشگاهم ول سعیم و میکنم 

از طرفی تر تمیزه تا صبح دوش نگیره نمیاد صبونه بخوره ول خیلی  مو رنگ نمیکنه ناخون نمیذاره یا مثلا لباسای فاخر و اینا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینم خیلی بده قبلا همه اش ولو بود خونه بقیه باورت میشه ما رفتیم براش اسباب کشی خودش رفت خونه برادرشو ...

خخخ

بعد جالبه شانس هم دارن ها 

مثلا من گفتم وقتی سالی ی بار خونشون دعوت نمیشم چرا هر شب میان

خواهرم خواست بخورم گفت چرا اینطوری میگه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چیزی نگفت که اینجوری حرف میزنی

ب ت چ 

وکیلی؟ 

ادمای افسرده دوپامین تو بدنشون یا تزشح نمیشه یا خیلی کم ترشح میشه،و این دوپامین که نباشه انجام دادن ...

میگم منم افسردم افسرده تر از من وجود ندارن ولی تو یه سه ماه نمیشه ده دقیقه رفت دوش گرفت؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
افسردگی مدلای مختلف داره شما وقتی روانشناس نیستی و علم کافی نداری ک نظر نده قربون

از من افسرده تر وجود ندارن ولی به زور کارامو انجام میدم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خخخبعد جالبه شانس هم دارن ها مثلا من گفتم وقتی سالی ی بار خونشون دعوت نمیشم چرا هر شب میانخواهرم خوا ...

اره دقیقا

شوهرش یه جوری حلوا حلوا میکنه این رو که نگو و نپرس 

سالی یه بار میریم خونه اش از کنار شوهره جم نمیخوره 😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دانشگاهم ول سعیم و میکنم از طرفی تر تمیزه تا صبح دوش نگیره نمیاد صبونه بخوره ول خیلی مو رنگ نمیکنه ...

اوکی

منم مثل مامانتم

آخر شبا وقتی بچه هام خوابیدن دوش میگیرم

چون در طول روز وقتشو ندارم

بچه ها من کوچیکن و دست تنهام و کار بنایی هم دارم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

از من افسرده تر وجود ندارن ولی به زور کارامو انجام میدم

خو افرین 🙄

اوکیمنم مثل مامانتمآخر شبا وقتی بچه هام خوابیدن دوش میگیرمچون در طول روز وقتشو ندارمبچه ها من کوچیکن ...

سای شما مامانا بالاسرمون