2777
2789
عنوان

کسی هماتوم داشته

105 بازدید | 22 پست

خانما من هفته ۱۰ هستم دیشب سونو شدم گفتن هماتوم داری جفتم خلفی و نزدیک دهانه رحمه 

از دیروز خونریزی دارم 

چیکار کنم هماتومه برطرف بشه؟؟؟

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

استراحت کنین و مصرف آب انارم خوبه

شیاف نداد؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری خیلی سختی داشتم. خیلی خیلی سخت

ولی هماتوم‌ نداشتم و تجربه ای ندارم

اما یادمه خواهرشوهرم باردار بود برا تعطیلات عید انقددددددد خونریزی داشت ک من اصلا باورنمیکردم بچه ای مونده باشه تو شکمش. الان ماشالله پسرش یک سالسه. فقط خاستم بهت بگم نگران نباش بابت خونریزیت عزیزم 

من بارداری خیلی سختی داشتم. خیلی خیلی سختولی هماتوم‌ نداشتم و تجربه ای ندارماما یادمه خواهرشوهرم بار ...

اخه من طبیعی باردار نشدم iVFکردم یه خورده استرس دارم

از اول بارداریم لک داشتم دکتر نادون شیاف نداد ..۶ هفته سونو رفتم همه چیز نرمال بود بعد دویه روز از سونو افتادم ب خونریزی و هی قطع ووصل میشد ب حساب خودم هشت هفته تمام بودم رفتم سونو گفت هماتومه و همون شب شدید شد خونریزیم و جنینم سنش تو هفت هفته متوقف شده بود 😔

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

استراحت مطلق شیاف سیکلوژست که پزشک باید تجویز کنهنزدیکی نداشته باشید

نزدیکی ک سه ماهه ندارم ولی شیاف پروژسترون روزی دو تا میزارم

شیاف پروژسترون روزی دوتا با قرص دوفاستون مصرف میکنم

شیلف جای بچه رو محکم میکنه فقط کارای سنگین نکنین تاجایب که میتونین استراحت کنید 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نزدیکی ک سه ماهه ندارم ولی شیاف پروژسترون روزی دو تا میزارم

خارجی ش رو پیدا کن من هماتوم داشتم شیاف ایرانی استفاده کردم خوب نشد و بزرگتر شد پزشکم تاکید کرد فقط خارجی بگیر. خیلی گشتم تا پیدا کردم ولی خداروشکر برطرف شد

از کی خونریزی هات شروع شد؟

از دیروز 

من تا حالا ویار بدی نداشتم ک کارم ب استفراغ بکشه 

دیروز اب انار خوردم بعدش حالت تهوع گرفتم و استفراغ کردم خعععععلی فشار روم بود در حدی ک صورتم قرمز قرمز شده بود بعد ی سات رفتم سرویس دیدم لباس زیرم خونیه 

دیگ با دکترم تماس گرفتم گف دوفاستون بخور شبم رفتم سونو گفت هماتوم داری اندازشم ۶در۲۷ هسش 

خارجی ش رو پیدا کن من هماتوم داشتم شیاف ایرانی استفاده کردم خوب نشد و بزرگتر شد پزشکم تاکید کرد فقط ...

خارجیش همونیه ک پوستش سفیده راحت باز میشه؟؟؟ 

شیلف جای بچه رو محکم میکنه فقط کارای سنگین نکنین تاجایب که میتونین استراحت کنید

این سری اصلا مراعات نکردم حتما استراحت میکنم