2777
2789

و اینکه میگن دلستر و روزی ۱۰ تا فندقم خیلی تاثیر داره.درسته؟الان ۲۹ هفته هستم و سونو وزن رو ۲ هفته دیگه میرم.

سلام به همگی☺️

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

این همه قند میخوری ضرر نداشته باشه واسه خودت؟! 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیابت بارداری نگیری مراقب باش

برای من از هشت ماه و نیم به بعد شبی یه لیوان شیر برای وزن گیری 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بیشتر پروتئین و غذاهای کبابی بخور نه قندهای مصنوعی ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این همه قند میخوری ضرر نداشته باشه واسه خودت؟!

😂😂تو بارداریم خیلی واسه قند مصنوعی و نمک رعایت کردم عزیزم خیلی خیلی،خداروشکر قند بارداری هم ندارم

بخورذکلاددیگه آخری ماه میشه وزن گیری بچه اصلا چیز خاصی بخوری نیس بستنی دوست داری روزی یکی بخور ولی ربطی به وزن بچه ندارن گفتم هرچی مفیدتر بخوری خوبه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بخور و شیر محلی هم حتما بخور

ممنون عزیزم.روزی یه دونه بستنی و دو لیوان شیر محلی بسه؟

بستنی تو این سرما بخوری که مریض میشی سویق گندم و جو بخور خیلی وزن جنین را افزایش میده

خودمم میگما اما همه فکر و ذکرم وزن بچه هست

عزیزم خوردن بستنی امکان دیابت بارداری داره تازه میگن هفته های آخر باید بخوری که نخوری بهتره شما پروت ...

آره منم شنیدم میگن از ماه هشت،زیاده روی هم نمیکنم گفتم روزی یه دونه در واقع چندتا قاشق.به نظرت ۳۰ روز روزی یه بستنی احتمال قند رو بالا میبره؟اینم بگم من تقریبا قند مصنوعی اصلا استفاده نمیکنم

ممنون عزیزم.روزی یه دونه بستنی و دو لیوان شیر محلی بسه؟

شیر محلی نخوری بهتره، کلا ادم عادی هم نباید بخوره چه برسه باردار باشی، فقط شیر پاستوریزه و استرلیزه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه