2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم بدنگاه میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 56 پست
یعنی بزرگ شده دیگه یه بچه یا نو جوان نیست که به همه کاراش گیر بدید .یهو دلش خواسته از اون فیلما ببین ...

شاید برای تو عادیه و مشکلی باهاش نداری بعضیا هم ناراحت میشن و اصلا خوششون نمیاد ربط ب ارزش ها و مرز ها داره نه سن و سال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه واضحتر بگی الام مخالف این عمل همسرت هستی؟ یعنی مشکلی نداری اگه بهت بگه بیاباهم نگاه کنیم ...

من میفرسته سرکار که بعدظهرامیادخونه راحت باشه به فیلم دیدنش برسه .بعدیکم کم کارکنم همش غرمیزنه چرا کارتمیکنی چرا....

یعنی بزرگ شده دیگه یه بچه یا نو جوان نیست که به همه کاراش گیر بدید .یهو دلش خواسته از اون فیلما ببین ...

من اگر نگاه کنم اون این متوجه میشه که من دلم میخواد ونباید گیربده؟ عزیزم اگر من یه درصد اینکارکنم قطعا و حتما من کتک میزنه و شایدم بکشه واقعا دارم راست میگم

نه نمیخوام نگاه کنم .نمیخوام اون هم نگاه کنه

نمیدونم رابطتون براشون راضی کننده هست یانه ولی اگه تازه شروع به دیدن این فیلما کرده یعنی که از نظر ذهنی اقناع نمیشه تورابطه وچه بسا که خودارضایی ومشکلات جنسی هم به زودی اضافه میشه .بنظرم باهاش بشین خیلی آروم ومنطقی وبامحبت صحبت کن راجعبه عوارض دیدن این فیلما بهش بگو

شاید برای تو عادیه و مشکلی باهاش نداری بعضیا هم ناراحت میشن و اصلا خوششون نمیاد ربط ب ارزش ها و مرز ...

من خودمم علاقه ای ندارم ولی میگم ارزش نداره بخاطر یه فیلم دیدن اعصاب خودم وهمسرم بهم بریزم.وگرنه که بخاطر فیلم همو کتک بزنید جدا شید برای من که فرقی نداره

من میگم اگر بده چراخودش انجام میده .یه لایک کردن چیه دیگه اینقدر به من سخت میگیره خودش کثافط بازی در ...

موافقم اگر برا خودش عیب نداره برا شما هم نباید داشته باشه 

البته من فکر می‌کنم شما بیشتر برای محدودیت خودت ناراحتی تا فیلم دیدن اون 

من خودمم علاقه ای ندارم ولی میگم ارزش نداره بخاطر یه فیلم دیدن اعصاب خودم وهمسرم بهم بریزم.وگرنه که ...

به عقاید و دیدگاهت احترام میذارم منم نمیگم باید دعوا کنه و کتک کاری راه بندازه اما موافق اینکه سکوت کنه هم نیستم این برات منطقیه که اگه پو....رن دیدن خط قرمزت بود دیگه کوچیک نمیدیدیش؟

مخصوصا که میگه شوهرش به لایک یه پست ساده هم حساسیت و تعصب نشون میده ... 

موافقم اگر برا خودش عیب نداره برا شما هم نباید داشته باشه البته من فکر می‌کنم شما بیشتر برای محدودیت ...

اینجافضای مجازی منم باشما اینجاصادقم عزیزم.من برای محدودیت خودم نمیگم.اون خیلی سختگیره فکرمیکردم بچه پیغمبرباشه واندازه چشمام بهش اعتماد داشتم فکرمیکردم چون برای یه لایک کردن اینقدر نارحت میشه خودش هم عکس کسی نمیبینه به غریبه ها به چشم بدنگاه نمیکنه‌فکرمیکردم چشم پاکه و خیلی روی محرم نامحرم تعصب داره.نمیدونستم که .. نگاه میکنه

ببین اصلا نباید باجنگ ودعوا بهش بگی نگاه نکن چون باتوجه به روحیات مردها اگه بخوای با دعوا بهش بگی نبینه اون بیشتر تحریک میشه وپنهانی تر نگاه میکنه جوری که شما متوجه نشی .پس طوری رفتار کن که فکرکنه شما خیلی روشن فکر ومنطقی هستید وبخاطر عوارض وخطراتی که دیدن این فیلم برای خودشو ورابطه وزندگی زناشوییتون داره مخالف هستید 

برای این میگم جدابشم چون بچه ندارم و میدونم روی روانم تاثیرمیذاره و روانی میشم.میترسم از روزی که بچه دار بشم و اون به فیلم دیدنش ادامه بده و یاباکسی بره .بعدمن بچه رو باافسردگی و ناراحتی اعصاب بزرگ کنم؟

برای این میگم جدابشم چون بچه ندارم و میدونم روی روانم تاثیرمیذاره و روانی میشم.میترسم از روزی که بچه ...

کاملا حق داری عزیزم .فعلا به بچه فکر نکن الان تمرکزت رو بزار برای حل کردن مشکلاتتون 

به عقاید و دیدگاهت احترام میذارم منم نمیگم باید دعوا کنه و کتک کاری راه بندازه اما موافق اینکه سکوت ...

احتمالا شوهرش یه ضعفی داره که دوست نداره این از اون فیلما ببینه چون تو فیلم مردا وزن همه بدن ها بی نقص دیر انزال اونجاشون بزرگ