2777
2789
عنوان

گواهینامه

72 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دیروز رفتم گواهینامه ثبت نام کردم به نظرتون تا شروع کلاس ها خودم کتابشو بخونم یا نمونه سوال یا صبر کنم با شروع کلاسها  

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس آیین نامه نیاز نیست پی دی آف آزمونهای قبلی رو بخونید کافیه

مگه میشه کلاس نرفت اصلا ینی میشه؟

بله بهشون بگید من کلاس آیین نامه نیاز ندارم

دیگه همه چیزو اوکی کردم پولشو واریز کردم اگه نرم استرس میگیرم الان هم استرس دارم بخونم نخوندم چیکار کنم اصلا کلا پشیمون شدم از ثبت نام

سخت میگیری

اخه دخترم کلاس اولیه خودمم حاملم تازه یه ماهم به شوهرم نگفتم هنوز این جریانات تو دوراهی موندم

دیگه همه چیزو اوکی کردم پولشو واریز کردم اگه نرم استرس میگیرم الان هم استرس دارم بخونم نخوندم چیکار ...

استرس نداره حالا دوست دارید سر کلاس برید خوبه خودتون هم کتاب بخونید هم پی دی آف سوالات رو

کاربر آقا 
استرس نداره حالا دوست دارید سر کلاس برید خوبه خودتون هم کتاب بخونید هم پی دی آف سوالات رو

اوکی ممنون از راهنماییت