2777
2789

حالا علت ناراحتی مشخص شد😂😂😂😂😂😂

امان از عقده و حسادت

@mahikochoolooo  

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸ سالمه عقدم  حس میکنم دیکه کشش بچه داری ندارم همینجوری دهنم صافه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

دقیقا منم خواستم بگم تاپیکشو قفل کرد!

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

حقیقت اینه 

کسی که به تحصیل و اشتغال علاقه داره، اگر بمونه توی خونه اذیت میشه 

این شاغل بودن یا خانه داری بر میگرده به انتخاب افراد 

نمی‌دونم چه گاردی هست که همیشه بعضی ها دارند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دیگه بنده خدااز روناراحتی گفته دیگه

مثل اینکه در جریان تاپیک این خانم تو پربازدید ها نیستید

چون خودش نتونسته بره سرکار و ادامه تحصیل بده به خانمای شاغل میگه اونا از زندگی لذت نمیبرن

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

حرصی بوده وگرنه مطمئنا مثل بقیه مادرا دوست داره موفقیت بچه اش رو ببینه ، به این خانم در این باره ظلم شده و خواسته به شوهرش یاداوری کنه من اذیت شدم حسرت به دل شدم به خاطر بدقولی و دروغ تو

ادمیزاده دیگه وقتی اسیب میبینه دلش پر از حسرت و کینه میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یعنی چی فازتو چیه😑😂

چون خودش نتونسته بره سرکار و ادامه تحصیل بده به خانمای شاغل میگه اونا از زندگی لذت نمیبرن و بچه هاشون زیر دست بقیه بزرگ میشن و ......

حرصی بوده وگرنه مطمئنا مثل بقیه مادرا دوست داره موفقیت بچه اش رو ببینه ، به این خانم در این باره ظلم ...

چون خودش نتونسته بره سرکار و ادامه تحصیل بده به خانمای شاغل میگه اونا از زندگی لذت نمیبرن و بچه هاشون زیر دست بقیه بزرگ میشن و ......