2777
2789
ازش تعریف کن و خوبی هاش بگو و کارهای خوبش رو به رخش بکش و با تعریفات شرمنده اش کن

جز بدی ندیدم بخدا ،خوبی کجا بود دل خوش کنم،طلبکار هم هستن انگار من و خانوادم بهشون بدهکاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم ی کار خیلی زشتی کرد که من از ذاتش خیلی بدم اومد هیچوقت نمیتونم کنار بیام بااین مسئله قبلا رابطمون شکرآب میش اما دوباره خوب میشدیم ولی وقتی جایی باهم باشیم باهاش صحبت میکنم مگر اینکه خودش قهر کنه

یا اون سری نمیدونم سر چی مادرشوهرم باهام خوب رفتار نمیکرد به دل نگرفتم خودش خوب شد میدونی به خدا گفتم نذار این رفتارا کینه ایم کنه اما خواهرشوهرمو نمیتونم کنار بیام تو دلم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خواهرشوهرم ی کار خیلی زشتی کرد که من از ذاتش خیلی بدم اومد هیچوقت نمیتونم کنار بیام بااین مسئله قبلا ...

منم نمیتونم خواهر شوهرمو ببخشم و ازش متنفرم اصلا آدم خوبی نیست جز شر و بدی چیزی ندارع

منم نمیتونم خواهر شوهرمو ببخشم و ازش متنفرم اصلا آدم خوبی نیست جز شر و بدی چیزی ندارع

دنیا همینه دیگه بهش فکرنکن 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

عزیزم همه چی به شخصیت طرف ربط داره نمیشه برای همه یه نسخه پیچید.بعضی ها رو که بی محل کنی خودش میفهمه اشتباهی کرده زود متوجه میشه و دست بردار میشه.بعضی ها از عمد بدی میکنن که حرص طرف رو دربیارن و خوششون میاد باهاشون دعوا وبحث کنی چون میگن به قصدشون رسیدن که اذیت کنن.بعضی ها هرچی به ذهنشون بیاد میگن و در نظر نمیگیرن که این حرفشون خوبه یا نه.بعضی ها بری میگن خیلی میاد نری میگن نمیاد و ........

اینا از اونان که از عمد بدی میکنن حرصت بدن

پس توهم اصلا حرص نخور و جوری رفتار نکن که دلخور شدی پیش شوهرت بشین و باهاش حرف بزن که بفهمن برات مهم نیستن.نمیدونم اینجور آدما بااین کارا میخان چیرو ثابت کنن

یعنی تیکه انداختن جواب ندم؟؟

نه.چند بار امتحان کن ببین چی میشه یه چیزی میگن فقط یه نگاه بهش بنداز و خودت رو بایه چیز سرگرم کن که بفهمه چقد خودش و حرفاش برات بی اهمیت هستن