2777
2789
عنوان

بياين بگين

106 بازدید | 8 پست

صرفاااااااااااااا جهت خنده ١ 😂🐫🐫🐫

بگين ولي بيشتر جزو كدوم هاااين 

اين جا ني ني سايت است
اولش به طور اتفاقي سايت را پيدا ميكني
وجزو كساني ميشوي  كه فقط ميبينند وميخوانند مابه اين ها ميگوييم 👈🏻زير آبي ها  
سلام زير آبي ها 😂🤚🏻
عده اي از اين زير ابي ها اتفاقي چشمشان   به تايپيك هاي خيانت انتقام مادر شوعر خواهر شوعر و..ميفتد واعصابشان نشت ميكند وعضو ميشوند تا به فرد مذكور درودي (فحش)بدهند و به حالت پكر فيسي باز گردند  
ما به آن ها ميگوييم👈🏻  درودي ها  
سلام درودي ها 😂🤚🏻
عده اي ديگر تجربه هاي باارزش دارند و براي پرداخت ذكات علم عضو ميشوندما به آنها ميگوييم 👈🏻ذكاتي ها
سلام ذكاتي ها😂🤚🏻
عده اي اطلاعات با ارزش دارند ما به آنها ميگوييم 👈🏻اطلاعاتي ها
سلام اطلاعاتي ها😘🤚🏻
عده اي ديگر سوالاتي دارند و عضو ميشوند
ما به انها ميگوييم سوالي ها
در اين بين هم عده اي اقا عضو ميشنو ونام هايي با مضمون  پسر بابام پسرننم پسر نانا خاص  گولاخ  جوان مرد قصاب  و...عصو ميشوند ما به انها ميگوييم دوستان ممد گولاخ

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

در اين حين هم عده اي در مسابقه به سر ميبرند

وگاهي به قصد راي تايپيك هايي باعنوان جذاب ميزنند اين ها جذابان عنواني م (مسابقه اي )هستن وبسي خطرناك گول ان ها را نخوريد

و عده اي هم با عنوان عكس شما را گول ميزنند

وشما را ميكشانند به دام ساعت ها اين ها را

تاخيري جذاب ميگويند اين ها از همه خطرناك ترند اگر شام و ناهار نگذاشته ايد يا بچه روي گاز است هرگز به سمت خريت نرويد

قربانتاتن هشداري ني ني سايت 😘

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکرین بگیرهای مشرق نیوز رو جا انداختی  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
حالا ما شدیم خطرناک 😁😁😁

😂😂

اسکرین بگیرهای مشرق نیوز رو جا انداختی    

گل  گفتي ها 😂

تو اين تايپيك بيشتر زير آبي داريم 

البته تو بيشتر تايپيكا