2777
2789
عنوان

بیماری بدی گرفتم

265 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

خداروشکر حال پسرم خوب شده

خودم یه بیماری گرفتم

خیلی زجر میکشم بخاطرش

الان تحت درمان هستم

حال روحیم خوب نیست

از همتون التماسدعا دارم

دعا کنین مثل قبل سالم بشم

نمیدونم درمانم چقد میخواد طول بکشه

اما برا خداوند کاری نداره

برام دعا کنین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دایی پدرم میکفت ادمیزاد چیز خوبی نیست

مادر بدبختم کلی درد کشید تا مرد

عدالت خدا همینه

زجر بکشیم لذت ببره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

دایی پدرم میکفت ادمیزاد چیز خوبی نیستمادر بدبختم کلی درد کشید تا مردعدالت خدا همینهزجر بکشیم لذت ببر ...

چقدر حرفتونو زندگی میکنم

چون منم در عذابم

دوس داشتم سالم بودم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

انشاالله به امید خدا سالم وتندرست باشی.... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم. 🤲

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

چقدر حرفتونو زندگی میکنمچون منم در عذابمدوس داشتم سالم بودم

من هیچوقت از خدا نمیترسم ولی از اشک های یک زن قلب شکسته میترسم

مادرم کلی درد داشت

وقتی اشک میریخت وجودم لرزه میگرفت دلم تیکه تیکه میشد

اگر این اسمش زندگی هست من اینو نمیخام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

انشالا همیشه شاد و‌سلامت باشید 🌸🌿 سعی کنید انرژی های منفی رو از خودتون دور کنید خیلی از بیماری های جسمی ریشه در خودخوری و عادت های فکری غلط داره ذهنتونو پاک کنید مثل آبکش باشید همه فکر و ناراحتیا رو از خودتون عبور بدید تو وجودتون انباشته نشه که خدای نکرده باعث بیماری شه 

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

انشالا همیشه شاد و‌سلامت باشید 🌸🌿 سعی کنید انرژی های منفی رو از خودتون دور کنید خیلی از بیماری های ...

عزیزم

ممنونم بابت راهنمایی

پناه بر خدا

محتاج دعاتون هستم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس