2777
2789
عنوان

دغدغه ای از جنس زن بودن..

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 25 پست
خب این درسته ولی موضوع این کلا متفاوته اینی که شما می گین هم مربوط میشه به طرزفکر و شعوری که والدین ...

اخه معمولا تو سنین پایین اینجوری نمیشه

ایشالا ما بتونیم خوب تربیتشون کنیم

اینکه باید دختر و پسر و به یه چشم دید کاملا درسته,  ولی دغدغه ی اکثر خونواده ها ترس از جامعه اس ...

اره ولی خیلی قشنگتره میشه این محافظت رو بهشون اموزش داد خیلی راه ها وجود داره به نظرم مسخره ترینش اینه که بگی تو هیچکاری نکن چیزی که دوست داری رو انجام نده چون جامعه خطرناکه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم  عزیزم،متن قشنگی بود،اما در تربیت باید تفاوت های جنسیتی فرزندانمون رو مورد توجه قرار بدیم ،نمیشه یک جور انتظار  رو از زن و مرد یا دختر و پسر داشت چون جنسیت ،خواسته ها و استعدادهاشون متفاوته ،اما به زن هیچ وقت نباید به چشم درجه دو بودن نگاه کرد

الا بذکرلله تطمئن القلوب
اخه معمولا تو سنین پایین اینجوری نمیشه ایشالا ما بتونیم خوب تربیتشون کنیم

ایشالله..

ولی میشه من مطمئنم که میشه ..

من مامانم از دبستان درباره این مسائل به من گفته بود و من اینقدر محافظه کارانه حتی با دوستام برخورد می کردم که هیچکدومشون هیچ وقت درباره این چیزا بهم نمی گفتند و الان فک می کنم چقدر خوب بود که من توی کوچکترین مسئله ها با مامانم حرف می زدم مثلا درباره همه دوست پسرهای دوستام.. از مامانم مشاوره می گرفتم به اونا می گفتم😂😂

موافقم  عزیزم،متن قشنگی بود،اما در تربیت باید تفاوت های جنسیتی فرزندانمون رو مورد توجه قرار بدی ...

ولی نباید این فکر ایجاد بشه که چون دختری باید از بعضی از خواسته هات چشم پوشی کنی

ولی نباید این فکر ایجاد بشه که چون دختری باید از بعضی از خواسته هات چشم پوشی کنی

من هم پسر دارم هم دختر ،خودم و شوهرم به شدت دختر دوستیم ،اما هم پسر و هم دختر باید یاد بگیرن که اگه خواسته هاشون درست و منطقی نباشه باید ازش چشم بپوشن ،ربطی به جنسیت نداره

الا بذکرلله تطمئن القلوب

به نظرم میشه شرایطی رو فراهم کرد که افراد به بازبینی پیش زمینه های فکری اکتسابی خودشون بپردازند، در این صورت در مورد بسیاری از باورها شک بوجود خواهد آمد، و همین شک زمینه را برای اندیشیدن ایجاد خواهد کرد... هر طرز فکری رو باید مرتبا در آتش شک سوزاند ... و آنچه که باقی می مونه ارزشمنده ... 

به نظرم میشه شرایطی رو فراهم کرد که افراد به بازبینی پیش زمینه های فکری اکتسابی خودشون بپردازند، در ...

چقدر قشنگ گفتید هر طرز فکری رو باید مرتبا در آتش شک سوزاند ..عالی..

سوالی که پیش میاد اینه که زمینه چطوری فراهم میشه ؟ 

اخه بعضی افراد یک تعصب بی مورد درباره ی تمام تفکراتشون دارن که جامعه ما کم نیست از این ادمااا .. چجوری میشه این افراد رو متقاعد کرد به تغییر باورهاشون؟ سخته به نظرم ..

مرسی از نظراتتون و متاسفم اگه من دیر دیدیم و دیر جواب میدم🌹🌹