2777
2789

سلام بچه من پنج ماهشه از خیلیا شنیدم یا بچه های بلاگرا رو دیدم که بچشون سرما خوردن بستری شدن الان وحشت کردم برای بچم یعنی انقد خطرناکا اگه بگیرن بستری میشن؟ چکار کنم برای پیشگیری؟ چون تو جمع از کجا بدونم کی سرما خورده؟ آغوز و شیر خودمم دوماه خورده الان شیرخشک میخوره

به خدا منم انقدر که اومدم تو تی نی سایت یکی درمیون میگن بیمارستان بستری شده بچم دیگه دوست ندارم نه اینجا بیام نه اینستا من الان دو هفتست هیججا نبردمش ولی فردا مجبورم بزارمش خونه مامانم خودم برم دکتر واسه تو دلیم استرس دارم از الان همش ترس همش دلهره مریض شدنشو دارم دق کردم دیگه هیچی از زندگی نفهمیدم به خدا از ماه دیگه هم که میشن دوتا بچه همه بدبختیام دوبرابر میشن باید غصه مریض نشدن دوتاشونو بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا منم انقدر که اومدم تو تی نی سایت یکی درمیون میگن بیمارستان بستری شده بچم دیگه دوست ندارم نه ا ...

بخدا منم آخر هفته ها میریم مهمانی اکثرا.. الان وحشت کردم

من پسرم دقیقا چهار روز مونده بود به دوماهگیش مریض شد ، بردمش دکتر و گفت ویروس گرفته 

دارو داد چهار روزه بچم خوب شد الان ۷۰  روزشه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من پسرم دقیقا چهار روز مونده بود به دوماهگیش مریض شد ، بردمش دکتر و گفت ویروس گرفته دارو داد چهار رو ...

تازه همه جااااا هم میرم 

تو چهل روزگیش بردمش موزیک زنده 😂

اینستا که میری بدتره اوضاع بلاگرا بچه هاشون ویروسای عجیب غریب میگیرن آدم وحشت میکنه دست پا دهنو چیو چی 

چمیدونم به خدا من که پوسیدم انقدر موندم تو خونه هیچجا نرفتم با هیشکی رفتوآمد نکردم این چه زندگی کردنیه دیگه به چه دردی میخوره

من پسرم دقیقا چهار روز مونده بود به دوماهگیش مریض شد ، بردمش دکتر و گفت ویروس گرفته دارو داد چهار رو ...

خداروشکر بخیر گذشته ان شالله همیشه سلامت باشه، اینا که بستری میشن دیر میبرن دکتر؟ چطوره؟ 

اینستا که میری بدتره اوضاع بلاگرا بچه هاشون ویروسای عجیب غریب میگیرن آدم وحشت میکنه دست پا دهنو چیو ...

منم بخدا جای شلوغ اصلا نمیرم فقط خونه مادرپذرا اونم همه خودمونی هستن ولی باز تا میشنوم یکی سرماخورده خیلی میترسم، بخدا مادر شدن همش نگرانیه

به خدا منم انقدر که اومدم تو تی نی سایت یکی درمیون میگن بیمارستان بستری شده بچم دیگه دوست ندارم نه ا ...

دیگه خیلیم حساس نباش ولی قبل رفتن بپرس ببین کسی مریض نباشه هر چند من روم نمیشه بپرسم

خداروشکر بخیر گذشته ان شالله همیشه سلامت باشه، اینا که بستری میشن دیر میبرن دکتر؟ چطوره؟

من دخترداییم بچش مریض شد و بعد سه روز بردش دکتر که گفت چون دیر اوردی باید ببری بیمارستان تا انتی بیوتیک تزریقی بگیره. 

وگرنه من پسرم مریض شد همون روز بردمش و با داروی خوراکی خوب شد، 

و اینکه دکترش گفت وقتی بار اول مریض میشه اگ دارو سر ساعت ندی و‌رعایت نکنی و بچه مریضیش برگرده شدیدتر میشه