2777
2789

من کلا آدمیم که باسن خیلیارو آتیش زده 

حرف زور قبول نمیکنم ، به عقاید  کسی هم توهین نمیکنم 

ولی اگه کسی بهم توهین کنه هم سکوت نمیکنم 

اما دوست دارم با همه رفاقت کنم و با صلح و صفا پیش برم 

تا الانم خوب از خودم دفاع کردم ولی 

من دو ماه دیگه میرم یه دانشگاهیی که میدونم پر سلیطه اس ، راستش مثل سابق حوصله ی درگیری هم ندارم ..

پیشنهادتون برای این که از همون اول حالیشون کنم دور و بر من نپیچن و برای من سلیطه بازی در نیارن چیه ؟! 

نخندین بهم ..درک کنید .. من آدم درس خونیم ، برام نمره و یادگیری  همیشه مهم بوده .. از اوناییم که از ترم اول تا آخر جزوه مینویسم .‌.. ولی اصلاااا پاچه خوار نیستم .. 

واقعا برام درس مهمه و علاقه هم دارم ..این باعث شده خیلی ها از من بدشون بیاد ! بعضی از سلیطه ها هم کینه به دل گرفتن ! ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه به خاطر درس خون بودنم مسخره شدم ..همش میگفتن کی دانشگاه درس میخونه ! ..بعد آخرای ترم میشد ازم جزوه هم میخواستن ..همونایی که مسخرم میکردن !! من کلا به کسی کاری نداشتم .. 

دو سال به آدم های سمی تو یه دانشگاه افتضاح درس خوندم .. الان دارم دانشگاه خوبی میرم .. اما شنیدم بعضی از دانشجوهاش مخصوصا هم رشته ایام خیلی آدم های بد دهن و دعوایی ان .. به اصلاح سلیطه ان 

یکی دو نفرم نگفتن ..خیلیا بهم گفتن ..حتی یکی به خاطر یکی دوتا از دانشجوهای این دانشگاه اصلا نمیخواد اینجا درس بخونه ! 

دانشگا خیلی محیطش با مدرسه فرق داره،کسی با کسی کاری نداره همه سرشون تو لاک خودشونه پس شل کن

من شل بودم ! ولی بعد وارد دانشگاهی شدم که .. دو سالم افتضاح گذشت 

پسراش برنامه میریختن به دخترا آزار جنسی میرسوندن ! حراست و مدیریت هم به کتفش نبود

به خاطر این داستانا دیگه اعصابم برای مسخره بازیای دیگه نمیکشه .. 

تو دانشگاه هز درس خون ها خوششون میاد مثل مدرسه نیست میشی جزوه نویس کلاس ، کل کلاس میان جزوه هات رو م ...

والا این دو سالی که دانشگاه قبلی بودم اینجوری نبود .. همون پسرا کلی اذیتم کردن .. کلی حرف بارم کردن .. کلی تیکه بهم پروندن ‌... کلی فحاشی بهم کردن .. البته قبول دارم دانشگاه خوبی نبودم .. ولی ادم همیشه برای رفتن به محیط های جدید نگرانی داره 

حتی بهشون نگاه هم نکن محکم و با اقتدار باش جلوشون فقط تمرکزت رو درس باشه اینجور ادما هدفشون اینه طرف ...

شاید باورت نشه اما همین حرفت بهم دلگرمی بزرگی داد .. مرسی 

با بقیه چکار داریاز الان داری به این چیزا فکر میکنی خوب معلومه بری بجای درس خوندن چیکار کنیاگه واقعا ...

شاید لحن نوشتنم یه کم بد بوده .. من دو سال سختی و گذروندم برای همین بابت رفتن به محیط جدید یه کم نگرانم 

ولی حرفت درسته