2777
2789

چون هرلباس ومدل ورنگی تو تن قشنگ نمیشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراصورت مسئله روپاک میکنی لاغر کن قرص گلوریا درب بنفش یاالفااسلیم بگیر ۵۰۰ تومنه دوستم الفاگرفته مث چی داره لاغرمیشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چراصورت مسئله روپاک میکنی لاغر کن قرص گلوریا درب بنفش یاالفااسلیم بگیر ۵۰۰ تومنه دوستم الفاگرفته مث ...

عوارض نداره؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عوارض نداره؟

نه فقط از سایت الماس طب سفارش بده که تقلبی ندن دستت  باید فیلت.ر شکنت روشن باشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره ولی میتونن یه مقدار متنوع باشنهمشون پیرزننونن😣

چندکیلویی مگه

منم اضافه وزن دارم اما دراین حدم زشت نیستنا

اکثر لباسام که فری سایز