2777
2789

امروز من و نامزدم رفتیم پالتو بخریم من دلم میخاست پالتو سفید بخرم رفتیم داخل یه مغازه به خانم فروشنده گفتم بی زحمت یه پالتو سفید بهم بدین رفتم اتاق پرو موقعی که پالتو سفید پوشیدم از اتاق اومدم بیرون نامزدم گفت قشنگه اگه دوسش داری بردار ولی خانم فروشنده با لحن تند جلو نامزد من گفت آقا کجا بهش میاد ؟ این پالتو سفید مثل ماست کرده صورتش رو خیلی ناراحت شدم به نظرتون حق دارم؟ 

منظور خانم فروشنده چی بود ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا باید پالتو رو در میاوردی و میگفتی از جایی خرید میکنم که به سلیقه مشتری احترام بذارن من قرار نیس به سلیقه شما خرید کنم که بعدشم شاید فقط خواسته نظر بده لحن گفتنشو بلد نبوده درکل مهم نباشه برات 

معمولا فروشنده میگن قشنگه ک بخری😅

خوب همین معمولا فروشنده ها تعریف میکنن ولی این ناجور گفت نه بابا کجا بهش میاد مثل ماست کرده صورتش رو 

گندمی روشن هستم گندمی روشن رو به سفید

شاید سفید تو سفید شدی،رنگ و رخت یکی شده بود،ولی حق نداشت اینطوری نظر بده،خریدیش؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

شاید سفید تو سفید شدی،رنگ و رخت یکی شده بود،ولی حق نداشت اینطوری نظر بده،خریدیش؟

نه عزیزم رنگ سبز پاستلی خریدم ولی نامزدم گفت بزار یه پالتو سفید هم پنجشنبه بریم برات بگیرم چون دید از حرف فروشنده ناراحت شدم 

از چی عزیزم ؟

از اینکه پالتو بهت میومد و نامزدت تعریف کرد

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

نه عزیزم رنگ سبز پاستلی خریدم ولی نامزدم گفت بزار یه پالتو سفید هم پنجشنبه بریم برات بگیرم چون دید ا ...

مبارکت باشه 😍

آره حتماااا بخرررر سفید خیلس رنگ قشنگیه😍😍 اما نگهداریش سخته🥲😅

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

مبارکت باشه 😍آره حتماااا بخرررر سفید خیلس رنگ قشنگیه😍😍 اما نگهداریش سخته🥲😅

میدونم عزیزم زود کثیف میشه ولی رنگ خوشگلی هست آدم مثل عروس ها میشه   

نه عزیزم رنگ سبز پاستلی خریدم ولی نامزدم گفت بزار یه پالتو سفید هم پنجشنبه بریم برات بگیرم چون دید ا ...

اخی نامزدت هم خوبه ها 

ولی حتما قبلش مشاوره برین 

شاید اینجور که بقیه میگم شکاک و فلان نباشه و فقط خود مشاور تشخیص میده 

پالتو سفید هم بگیر 

من که ندیدم پالتو سفید رو اونایی پوست تیره دارندبپوشن همه سفید پوستا میپوشن