2777
2789
عنوان

چسبندگی آلت ختنه شده

195 بازدید | 14 پست

خانوما پسرم الان دوسالشه. وقتی که یک ماهه بود ختنه کردیم. بعد از چند ماه متوجه شدم که حلقه دور آلت دیده نمیشه ، متخصص اطفال مه می‌بردم میگفت تو آب گرم بزار خودت آروم آروم بکس عقب باز میشه ، یا وقتی که از پوشک گرفتی آزاد میشه ، یه مدت تو آب گرم میزاشتم و هر روز می‌کشیدم عقب تا حدودی باز شد، اما بزرگتر شد که دیگه نزاشت ، دوباره چند شب پیش کنه خواب بود ، نگاه کردم دیدم هرچی که باز شده بود دوباره چسبیده، به دکتر اورولوژی که پیشش ختنه کردیم زنگ زدم منشیش گفت میتونی بیاری بکشیم باز بشه، اما دلم نمیاد ، گفت به مرور که بزرگ بشه درست میشه ، چون نوزادی تپل شده و اصطلاحا آلت دفن شده داشته اینجوری شده ، حالا میترسم ببرم بکشه دوباره بچسبه ، نمی‌دونم چیکار کنم ، مشکل مشابه من نداشتید ؟ 😔

ببرش دکتر درست میشه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حتما ببر دکترش ببینه یا چندتا دکتر دیگه مراجعه کن.

اولین باره همچین چیزی میشنوم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۱۰ ماهش بود بردم دکتر معاینه کرد گفت چسبندگی داره یک گم خودش کشید بعد یک کم بزرگتر شد بردم چن تا دکتر دیگه گفت مشکلی نداره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

پسرم اینطوری بود همون ۳سالگی خودش کشید 😑😑دورش زخم شد داشتم سکته میکردم بردم دکتر،گفت اول و آخر میخواست جدابشه خودش کنده

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

منظورتون الت پنهانه که نیره داخل؟

بله چسبیده بود رفته بود داخل دوبار این کار وکرد بار اول دوباره چسبید بار دوم گفت هروقت حموم بردی فشار بده داخل دورش و باید تمیز کرد تا نچسبه بزرگ تر بشن درست میشه

بله چسبیده بود رفته بود داخل دوبار این کار وکرد بار اول دوباره چسبید بار دوم گفت هروقت حموم بردی فشا ...

برای پسر منم همین بود ولی بردم ارولوژی کودکان گف به هیچ وجه دست نزن به خاطر اینکه به مقدار تپله و راه نمیره اینطور شده راه بیفته درست میشه همونم شد

پسرم اینطوری بود همون ۳سالگی خودش کشید 😑😑دورش زخم شد داشتم سکته میکردم بردم دکتر،گفت اول و آخر میخ ...

اره منم هربار که می‌کشیدم دورش قرمز میشد چرب میکردم ولی بازم چسبید 

خیلیا میگن دوباره میچسبه واسه همین میگم صبر کنم عذابش ندم . دکتری که از بچگی میبرم پیشش گفته تا بعد ...

پس صبر کنین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!