2777
2789
عنوان

به نظرتون من انتظار بیجا دارم

104 بازدید | 12 پست

من دخترخالم فوت کرد 

بعد از خانواده همسرم هیچکس بهم زنگ نزد تسلیت بگه(خیلی واسم عزیز بود) 

من ناراحت شدم به نظرتون انتظار بیجا دارم؟ 

اونا اگه همچین موقعیتی براشون پیش میومد من زنگ میزدم 

(تاحالا پیش نیومده، یه جاریم پدرش فوت کرد که کلا پیشش بودم) 

ولی برای همه چیز زنگ میزنم حتی سرماخوردگی بچه هاش یا مریضی اعضای خانوادشون مثل مادر و پدر 

اینم بگم الان شب یلدا همه خونه مادرشوهرم هستن و منم بعد مدتها میخوام برم اونجا، به نظرتون سرسنگین باشم یا عادی مثل همیشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظارت بیجا نیستازه کم توقعم هستی ک فقط یه زنگ برات کافی بودهدرستش این بود توی مراسم شرکت میکردن کن ...

مراسم شهرستان بود نمیشد بیان

ولی واقعا دلم میخواست بهم زنگ میزدن

من خودم زنگ زدن رو دوست ندارم

اما تو استوری ها تسلیت رو میگم

خب به ارتباطت با اقوامت، اگاهی اونا از حست ، شخصیتشون تو اینجور موارد و ... بستگی داره

اما خب سعی کن ازین چیزا ناراحت نشی

خدا رو چه دیدی

خانواده ی شوهر منم زنگ نمیزنن اینجور مواقع .من هم همین رفتارو دارم

ولی چون شما همیشه جویای احوال بودین به نظرم شب یلدا خیلی عادی باش ولی از این به بعد شما هم حتی اگه رو به موت بودن زنگ نزن😁

من خودم زنگ زدن رو دوست ندارماما تو استوری ها تسلیت رو میگمخب به ارتباطت با اقوامت، اگاهی اونا از حس ...

استوری مو یه خواهرشوهرم دید ولی هیچ عکس العملی نشون نداد حتی لایک هم نکرد

جاری هام هم اینستا ندارن ولی خوب خبر بهشون رسیده

خانواده ی شوهر منم زنگ نمیزنن اینجور مواقع .من هم همین رفتارو دارمولی چون شما همیشه جویای احوال بودی ...

اصلا دلم نمیخواد شب یلدا برم اونحا

من هرسال انواع و اقسام شیرینی و کیک و باسلوق و خلاصه هر چی فکر کنی می‌بردم اونجا و اونا میخوردن اضافه رو هم میبردن

ولی امسال میخوام یه کدو بپزم ببرم و انار دون کنم همین

سلام عزیزدلم ان شاءالله با توکل به خداجونمون حالت عالی باشه

قشنگم داخل یکی از تاپیکات گفتی که مهندسی کامپیوتر میخونی

خواستم ببینم دقیقا مدل لپتاپت چیه؟مثلا اگه لنوو داری مدلش دقیقا چیه و چقد هزینه کردی براش؟

ممنون میشم راهنماییم کنی خداجونمون خیرت بده گلی

سلام عزیزدلم ان شاءالله با توکل به خداجونمون حالت عالی باشهقشنگم داخل یکی از تاپیکات گفتی که مهندسی ...

عزیزم من سال 93 لب تاب گرفتم مدلش هم ایسر اون موقع 3و نیم گرفتم

برای خرید لب تاب باید ببینی رام چنده، cpu اش چنده، هاردش چنده

گرافیکش

ولی خوب اول مارک اپل بعد MCI بعد دل بعد لنوو بعد ایسر و ایسوز و الی آخر