2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاالله که ایسگا نیستیم؟😅

به جان مادرم دارم راست میگم بابا همکلاسیمه من قم زندگی میکنم خیلی عادیع از کشورهای دیگه 

ما اینجا تا دلت بخواد آفریقایی لبنانی سوری افغانی و...داریم

دیروز خواستگار نداشتی امروز خواستگار خارجی داری ماشاالله

😐😐 

واقن وقتی میگم خواستگار ندارم یعنی یه مرد ایرونی درست حسابی 

در ضمن امروز پیام داده شماره پدرمو خواسته که بیاد جلو 

رل هم نبودیم در حد همکلاسی

ای جان مبارکه😁😁🌸

واقن به نظرت این مشکل ساز نیست 

اینم بگم واقن خواستگار ندارم میترسم کسی نیاد 

تو کل این ۲۰ سال به غیر این فقط یکی دیگه ازم خواستگاری کرد اونم دو سال پیش

به جان مادرم دارم راست میگم بابا همکلاسیمه من قم زندگی میکنم خیلی عادیع از کشورهای دیگه ما اینجا تا ...

آهان اینجوریه پس

منکه نمیشناسم پسره رو نمیتونم نظری بدم

هموطن خودمون کلی قول و قرار میزاره تا تقی ب توقی میخوره میزنه زیرش این که خب خارجیم هست☹

آهان اینجوریه پسمنکه نمیشناسم پسره رو نمیتونم نظری بدمهموطن خودمون کلی قول و قرار میزاره تا تقی ب تو ...

خواستگار ندارم خدایااااا 

میترسم همینجور بمونم البته ۲۰سالمه ولی اصن طبیعی نیست برا یه دختر همسن من 

چون الان معمولا باید بیشتر باشه 

واقن به نظرت این مشکل ساز نیست اینم بگم واقن خواستگار ندارم میترسم کسی نیاد تو کل این ۲۰ سال به غیر ...

مشکل که،نمی شه ازدواج کرد و انتظار هیچ مشکلیو نداشت

در ضمن ازدواج چیزی نیست که طرف با خودش بگه خب حالا که خواستگار ندارم با همین ازدواج کنم این دقیقا مثل خوردن آب شور موقع تشنگیه!

مشکل که،نمی شه ازدواج کرد و انتظار هیچ مشکلیو نداشتدر ضمن ازدواج چیزی نیست که طرف با خودش بگه خب حال ...

چرا اینجا همه فکر کردن دروغ میگم ؟ نگفتم که آمریکایی خواستگاری کرده ازم😐