لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 عنوان یادمه یه مدتی جشن طلاق میگرفتن😁 119 بازدید | 11 پست *یادمه یه مدتی جشن طلاق ميگرفتن از اون جالبتر اينكه كارت دعوت ميدادن... شعرشونم مي نوشتن يا رب آن دلبر شيرين كه سپردى به منشميسپارم به ننش بابت اخلاق عنش😐😐😐😐😂😂😂😂* انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎 1403/09/28 | 00:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 *آﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﯾﮏ ﻣﺎﺩﺭ 20 ﺳﺎﻝ ﺯﻣﺎﻥ ﺻﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﺵ ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﺑﺴﺎﺯﺩ ﻭ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭ ﻋﺮﺽ 20 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ؟ 😂😂** انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
نوردخت؛ عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2232 تازه من شنیده بودم برای طرف جوراب میخرن که بپوشه به نیت اینکه پاشو توی زندگی بهتری بذاره😐🤌
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 *افسر تو اتوبان جلومو گرفت گفت میدونی چرا نگهت داشتم؟ گفتم چون پشت فرمون پیتزا میخوردم؟ گفت نهگفتم چون داشتم سلفی میگرفتم؟ گفت نهگفتم چون سیگار دستم بود؟گفت نه فقط نگهت داشتم ببینم فرمون رو با کجات گرفتی 😐😂😂😂 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 تازه من شنیده بودم برای طرف جوراب میخرن که بپوشه به نیت اینکه پاشو توی زندگی بهتری بذاره😐🤌 جدی یا للعجب😳 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 *از نود درصد ایرانی ها بپرسی چه غذاییرو بیشتر دوست داری میگن قرمه سبزیولی رستوران که میرن چلوکباب سفارش میدن 😐😂🤣🤣😂😂 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 *از خانمی که تو یک عروسی، لباس و طلاهای 400 نفر یادش میمونهانتظار نداشته باشید اشتباهات شما رو فراموش کنه😐😂😂😂😂😂 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
خانوم_عباس_آقا عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 5438 *از نود درصد ایرانی ها بپرسی چه غذاییرو بیشتر دوست داری میگن قرمه سبزیولی رستوران که میرن چلوکباب سف ... نه اتفاقع ما رفتیم رستوران بابام قرمه سبزی و قیمه برای هممون سفارش داد حالا ما هی میگفتیم بابا کباب بگیر میگف ایشاله دفعه بعد😂😂😂😂 خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 خیلی دلم میخواست وقتی با بابام دعوام میشه پله ها رو برم بالا و برم تو اتاقم ولی خونمون ۶۰ متره هی رو در رو میشیم فح///ش میخورم:)))😂😂 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
خانوم_عباس_آقا عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 5438 خیلی دلم میخواست وقتی با بابام دعوام میشه پله ها رو برم بالا و برم تو اتاقم ولی خونمون ۶۰ متره هی رو ... 😂😂😂😂 خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 نه اتفاقع ما رفتیم رستوران بابام قرمه سبزی و قیمه برای هممون سفارش داد حالا ما هی میگفتیم بابا کباب ... کاچی به از هیچی،دستشون بی درد،نوش جونتون😊 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
لواشکزرشک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4520 پیامک شوهر به زن: آروم باش نترسیا ، من از پله های اداره افتادم سرم خورد به نرده ها بیهوش شدم ، خانم جهانپور زنگ زد به اورژانس ، الان بیمارستانم دکترا میگن خونریزی مغزیه پای چپ و دنده راستم شکسته آرنجم در رفته گردنم پیچیده ، جواب زن: خانم جهانپور کدوم خریه؟!😡 انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎