2777
2789
عنوان

قانون جذب خواسته ها از طریق نوشتن

434 بازدید | 17 پست

سلام بره همه

دوستانی که بلندن میشه بگین قوانین نوشتن خواسته ها چیه ؟

چه زمانی از روز چند بار بنویسیم چطور بنویسیم

اصلا جواب میده؟شما اعتقاد دارین 

کسی هست از این طریق جواب گرفته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت قبل از خواب و نیم ساعت بعد از بیداری بدن در حالت آلفا قرار داره از لحاظ سطح انرژی و میگن تو این تایم ها خواسته هاتونو بنویسید

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

تلاش مگه چشه که کسی یا چیزی رو میخواید با قانون جذب بدست بیارید؟.

اطلاعاتتون از قانون جذب کافی نیس برای همین این حرف و میگین. برای هر چیزی و هر کاری حتی با قانون جذب نیاز هس ک یک کار فیزیکی انجام شه مثلا نمیشه تو خونه بخوابی برای کار نری انرژی مثبت بدی داخل حساب بانکیت پول بریزه اینجوری نیس. فقط با قانون جذب سرعت رسیدن ب هدف بالا میره. راه برات هموار میشه اتفاقی پیش نمیاد ک بخواد ناراحتت کنه. راه های زیادی برات باز میشه و چون انرژی مثبت فرستادی خیالت راحته ک هر نتیجه ای پیش بیاد ب نفعت هس

دعا با قانون جذب فرق داره عزیز

اگر در مورد هر دو مطالعه کنی متوجه میشی فرق نداره. تو کتاب های اسلامی میگن خدا تو کتاب های قانون جذب میگن میگن کائنات ک درواقع هر دو دارن خدا رو صدا میزنن. تو کتاب های اسلامی میگن استغفار تو کتاب های قانون جذب میگن پاک سازی ک محتواش یکی هس روحمون پاک میشه مثل روحی ک خدا دمید تو وجودمون ولی ما با افکار منفی روحمونو درگیر کردیم. تو کتاب اسلامی میگه دعا تو کتاب های جذب میگن ارتعاش، انرژی. تو کتاب اسلامی میگن توکل تو کتاب جذب میگن رها سازی 

تو کتاب اسلامی میگه حاجت داری اول استغفار کن بعد دعا کن وقتی دعا می کنی حاجتتو اجابت شده ببین شک نکن با ایمان حاجتتو بخواه 

تو جذبم میگه پاکسازی کن برای رسیدن ب خواسته ات و تصور کن ب حاجتت رسیدی یعنی همون ایمان ب خدا. تصور کن ب حاجتت رسیدی الان ب خاطر رسیدن بهش سپاس گزاری کن. میگن رهاش کن تا بهش برسی یعنی توکل کن ب خدا بزار بهترین ها برات پیش بیاد

من بچه بودم یه بسته مداد رنگی ۴۸ میخواستم خریدمش 😂😂

ولی از بین اون همه چیزای گرون گرون فقط به این رسیدن خخخخ

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

من بچه بودم یه بسته مداد رنگی ۴۸ میخواستم خریدمش 😂😂ولی از بین اون همه چیزای گرون گرون فقط به این ر ...

قانون جذب صد در صد جوابه.. معجزه رو با قانون جذب می بینی من خیییییلی نتیجه گرفتم. بخوام در مورد این قانون حرف بزنم دو ساعت بی وقفه می تونم صحبت کنم

قانون جذب و  دعا  برای اینکه انگیزه بهتری پیدا کنی ولی بدون تلاش یه هیچ چیزی نمی رسی و اکر هم برسی راضی‌ت نمی کنه پس شروع کن به نوشتن و دعا کردن و انگیزه یک روز بهتر 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان