2777
2789

جواب ازمایش غربالگریم اومده

سونوگرافی همه چی خوب بود عدد ان تی ۱.۸۴ بود 

ان بی هم دیده شده بود

ولی توی این آزمایش سندروم دان رو مثبت زده عددشم ۱.۲۵۰ هست چیکار کنم دارم سکته میکنم بقران

مامانم و شوهرم و خودم از گریه کور شدیم توروخدا بگید چیکار کنم 

چندساله عزیزم

معمولا بارداری های با سن بالا این موارد دیده میشن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین الان انقد حرف اینو می‌شنوم که این تست ها خیلی خیلی درصد خطا دارن چقد پزشک دیدم که انجام نمیدن برای خودشون و چقدر دیدم که به طرف گفتن ۹۰ درصد بچه سندرم داون هست و حالا سالمه.

خیلی جدیدا بحثش هست تا جایی که میخواستن جمع کنن این غربالگری ها رو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

فکر کنم باید امینیوسنتز انجام بدید البته نظر دکتر هم لازمه 

نگران نباش خودم خواهرم جواب ازمایشش زده بود سندرم داون امینیوسنتز انجام داد بچش سالم سالم بود جنسیتش هم مشخص شد پسر بود الان هم ماشاالله یک قد و هیکلی داره که نگو نپرس 😊😊😊

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اگه گوگل ترنسلیت طبابت بلد بود که اون دکتر مملکت خل نیست که اینهمه درس بخونه و اخرشم گوگل بیاد رو دستش.

نترس خواهر، بچه ات هم سندرم نباشه با گریه هات دیوونه اش کردی دور از جونش،

نترس هیچی نیست، 

به دوستم گفتن بچه ات معده نداره، تا مرز سکته رفت ، بعد سونو جای دیگه رفتن گفتن سالمه بچت، امسالم کلاس اوله بچع اش.

شما هم چیزیت نیست، الکی مامان و شوهرتو دق نده.

برای نی نی نازت کلی صلوات بفرست و بگیر بخواب خواهر ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
۱۷ سالمه ازدواج فامیلی هم نکردم سابقه خانوادگی اینجوری بیماری هم نداریم

اوه عزیزم چقدر جوون😍

بنظرم برو پیش ی دکتر دیگه یا آزمایش رو تکرار کن

توکلت ب خدا باشه حتما با ی دکتر دیگه مشورت کن چون این سندروم تو بارداری با سن خیلی بالا رخ میده

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اگه گوگل ترنسلیت طبابت بلد بود که اون دکتر مملکت خل نیست که اینهمه درس بخونه و اخرشم گوگل بیاد رو دس ...

بقرآن داریم سکته میکنیم آخه چرا باید اینجوری بشه عدد ان تی من که خوب بود همه چیش هم توی سونو سالم بود