2777
2789

پشت چراغ قرمز خانمه اومد دستمال بفروشه ، گفتم نه نمیخام 

بعد گفت چقدر خوشگلی فلان منم خر شدم شیشه رو دادم پایین که یه بسته بگیرم. پول نقد دادم گقت گدا نیستم :/ 

کارتمو دادم واسه دوتا دستمال ۶۰۰ کشید :/

بعد همه اینا تو ۱ دقیقه یود و زنه مثل بازیگر تئاتر قشنگ یازی میکرد

آخه بیشعور میرفتم دکتر کم می‌آوردم چی 😂

تقصیر اون نیست من ساده م زیادی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۰۰ هزار دوبسته دستمال؟؟؟؟؟؟؟؟

نکن اینکارارو 

من اصلا میترسم پشت چراغ قرمز شیشه بدم پایین بابام‌منو ترسونده میگه زیاد پیش اومده ماده بیهوش کننده جلو راننده بگیرن حالا یا با گل یا دستمال هرچی

بابام نظامی بود بازنشستس الان

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به این فکر کن ک اون با تمام موذی بازیش ی دسمال فروش پشت چراغ قرمزه و تو با تمام سادگیت ماشین زیر پاته و زندگی معمولی و مناسبی داری :) ادما نون قلبشونو میخورن زیاد غصه سادگیاتو نخور

خوب بلد بود خر بکنه 🤣😂 باید ازش ترسید 😂😂

خیلی خیلی بلد بود .دیگه بچه م مریضه و هندونه ها هم زیر بغلم گذاشت 

فکر کرد پولدارم احاره خونه م میخواست 😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه مرده بود پارچه میفروخت توی ماشین لومد در خونه مامان بزرگم اینا اینقد بلبل زبونی کرد هی میگفت خدا بده برکت چنداا پارچه رو۷میلیون فروخت و رفت بعد بابا بزرگم رسیدو دید فهمید سرش کلاه رفته البته بعدش پیداش کردن پولشونو گرفتن😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

خیلی خیلی بلد بود .دیگه بچه م مریضه و هندونه ها هم زیر بغلم گذاشت فکر کرد پولدارم احاره خونه م میخوا ...

خدایی دیگه خوبه فقط فکر کرد پولداری 😂

اگه واقعا پولدار بودی دیگه تا قطره آخر پولتو نگیره ول نمی‌کرد 🤣

چه دستمالی بوده که 600هزار تومن شده؟😐😐😐

دسومالی معمولی نانو نمیدونم چی چی که آینه دقم شدن😂

۶۰۰ هزار دوبسته دستمال؟؟؟؟؟؟؟؟نکن اینکارارو من اصلا میترسم پشت چراغ قرمز شیشه بدم پایین بابام‌منو تر ...

وای چه ترسناک .تو اسنپ بودم .ماشینم کجا بود😂

به این فکر کن ک اون با تمام موذی بازیش ی دسمال فروش پشت چراغ قرمزه و تو با تمام سادگیت ماشین زیر پات ...

جمله ادمانون قلب میخورن خیلی اشتباهه من چندین مورد سراغ دارم که نقض میکنه این حرفو .خودمن همیشه راه صداقت وساده دلی رو پیش گرفتم ولی اصلا نون قلبمو نخوردم 

لایک نکنید .توروخدا 
وای چه ترسناک .تو اسنپ بودم .ماشینم کجا بود😂

اهان

خو عب نداره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به این فکر کن ک اون با تمام موذی بازیش ی دسمال فروش پشت چراغ قرمزه و تو با تمام سادگیت ماشین زیر پات ...

🤣🤣اون با همین موذی بازیش شک نکن پولداره کار و شغلش اینه آخر شب هم سوار ماشین خوشگلش میشه میره خونش