2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه بد غذاست شام سیب خورد سیر می کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست
سیب خوبه نگران نباش بازو مرغ کبابی کنی نمیخوره؟ دوره ای بچه ها بی اشتها میشنمن یادمه پسرم شاید ۱سال ...

جدی 

خدا کنه ببین هر غذایی که بگی میزارم جولوش ادا در میاره

خدایا خودت پشت و پناهم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه سیب میخوره

من به پسرم فروگلوبین میدادم اشتهاش باز میشد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الهی بگردم شما هم مشکل و عذاب وجدان من رو داری 

من همیشه همینم و هیچکی درکم نمیکنه 

پسر منم ۳سالشه هیچی نمیخوره فقط برنج سفید و گاهی نون خشک 

از میوه ها هم فقط سیب اونم چی فقطططط دو قاچ کوچیک از یک سیب ،یا سیب زمینی سرخ شده 

میفهمت .همیشه شیر و عسل خونه داشته باش من اینجور مواقع وقتی شام کم میخوره شیر عسل میکنم میدم با شیشه دیگه جبران میشه 

ولی غصه نخور منم دارم غصه میخورما طوری که قلب درد گرفتم ولی مجبورم بهت بگم مثل من نشی 

هیچکس نمیتونه بهش غذا بده خودم شاغلم باید به بدبختی تند تند غذا آماده کمک بریزم تو جلقش وگرنه بره خونه مامانم یا کادر شوهرم یا پیش شوهرم حتی باشه نمیخوره هیچی 

همین الان به بدبختی بهش چند قاشق برنج دادم 

باز خوبه سیب میخورهمن به پسرم فروگلوبین میدادم اشتهاش باز میشد

نگاه کن الان بشقاب غذاش مونده جولوی تلویزیون لب نمی زنه الکی مزه کرده 

الهی بگردم شما هم مشکل و عذاب وجدان من رو داری من همیشه همینم و هیچکی درکم نمیکنه پسر منم ۳سالشه هیچ ...

اره بابا بالا گذاشتم بشقاب غذاش دست نخوره این تا این وقت شب

نگاه کن الان بشقاب غذاش مونده جولوی تلویزیون لب نمی زنه الکی مزه کرده

خدا صبرت بده خواهر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پسر من 6سالشه همینه حسرت اینو دارم ی ناهار بخوره باهامون دستپختمم عالیه هر کسی سیر هم باشه میخوره از ...

همه ی استخون هاش صدا میده اینقدر غذا نخورده

واقعا خوبه ؟بهش دارم سندوس میدم یه دوره خوب شد باز بد غذا شده خیلی بدتر هم شده

برای پسر من که بد نیست. پسر منم خیلی بدغذاست. لاغر و کم وزن. ولی وقتی فروگلوبین یا کیندر میخوره اشتهاش بهتر میشه