2777
2789
عنوان

میخوام خیاطی یاد بگیرم

79 بازدید | 10 پست

نمیدونم چه رشته ای برم بیشتر میخوام شغل داشته باشم و مستقل باشم جز خیاطی هم راه دیگه ای ندارم فقط نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روبیکا کانال زهره حسینی رو پیدا کن دوره می‌فروشه قیمتاش خوبه من دوره مانتو و شومیز و چادر خریدم خیلی خوب اموزش میدن

با اینکه قبلا کلاس نازک دوز رفته بودم ولی با این فیلما بهتر یاد گرفتم 

گروه رفع اشکالم داره 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اموزشگاهچرخ خوباتوسردوز

چرخ و اتو و سردوز رو دارم خودم خیاطم ولی لباس نه سرویس آشپزخونه میدوزم رشته طراحی و دوخت رو هم دارم میخونم ولی خیاطی رشته های خیلی زیادی داره من میخوام لباس مجلسی و راحتی بدوزم کنارش مانتو اینهارو هم بلد باشم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
واقعا بااین دوره ها میشه کامل یادگرفت؟؟

خیلی دوره های خوبن از اول که باید الگو بکشی آموزش میده تا مراحل دوخت و اتو کردنش

حیف که اشتراک گذاری دوره هارو حرام اعلام کردن وگرنه برات می‌فرستادم 

عضو کانال میکنن همه فیلما همیشه در دسترسه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

رشته طراحی لباس و یا همون خود خیاطی انتخاب کن من اشتباه کردم انسانی انتخاب کردم سه سال عمرم حیف شد ا ...

بله منم تازه دارم طراحی و دوخت میخونم فقط گیج شدم نمیدونم کدوم آموزشهارو برم

من تابستون با همین خیاطی کار میکردم

من آدمی نیستم که بتونم بیکار بشینم عاشق چالش و کارهای سختم درسته درآمد هم برام مهمه ولی بیشتر دوست دارم سرگرم کار باشم تنهاچاره ام خیاطیه با شرایط آلانم ولی فقط مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم