2777
2789
عنوان

عینک بلوکات چجوریه🤔

460 بازدید | 14 پست

واقعا اشعه ی گوشی و میشکنه و نمیزاره به چشم بخوره؟؟

آخه تو گوگل زدم قیمتاشون ارزون بود 

میترسم بدتر به چشام ضرر برسونه

از 170 شروع میشه قیمتاش تا 400 

اگه کسی داره میشه تجربش و بگه؟؟

لاااایک نکنننن😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی گوشی خودش یه فییلتر رنگ داره، وقتی میزنی حالت نارنجی رنگی میشه صفحه، عینک بلوکاتم همون کارو میکنه، در واقع چیز خاصی نیست انگار یه فییلتر رو شیشش هست منم دارم وقتی میزنم چشمم مشخص میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دیدی گوشی خودش یه فییلتر رنگ داره، وقتی میزنی حالت نارنجی رنگی میشه صفحه، عینک بلوکاتم همون کارو میک ...

نه منظورم این تفاوت سطحی نیس

من چشام حساسه وقتی زیاد با گوشی کار کنم میسوزه و خشکی چشم میگیرم و سردرد میشم و کلا تفاوتش با قبل گوشی معلومه

منظورم اینه اگه عینک و استفاده کنم از این دردا خلاص میشم؟!

لاااایک نکنننن😤
نه منظورم این تفاوت سطحی نیسمن چشام حساسه وقتی زیاد با گوشی کار کنم میسوزه و خشکی چشم میگیرم و سردرد ...

همونه عزیزم، یه رنگ گرم میده اون رنگ آبی تند رو انگاری پوشش میده، و بله تاثیرگذاره من خودم عینکم بلوکاته، فییلتر گوشیمم همیشه روشنه، و تاثیر داره ولی نه اینکه دیگه چوب جادویی باشه و هرچقدر گوشی نگاه کردم اثری از خشکی نباشه، ولی تاثیر خودشو داره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
مثل خط چشمه؟تا حالا سرمه و حنا و اینچیزا رو استفاده نکردم😂

آره مثل خط چشم هست، کامل داخل چشمت میکشی. من خودم سرمه اثمد گرفتم خیلی خوب بود با اینکه اثمد خشک و پودریه، ولی اگر چهار مغز بگیری چرب و خوبه، من خودم خیلی ببخشید آدم گشادی‌ام از کی سرمه گرفتم شبا حالشو ندارم بزنم، خیلی هنر کنم مسواک بزنم بخوابم 😅😅 کرم دور چشم از کی گرفتم چی بشه آیا من بزنم 😂😂 وگرنه اون موقع‌ها ذوق سرمه‌ام رو داشتم و میزدم خیلی چشام بهتر شده بود

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره مثل خط چشم هست، کامل داخل چشمت میکشی. من خودم سرمه اثمد گرفتم خیلی خوب بود با اینکه اثمد خشک و پ ...

وایی منم دقیقا همینم😂

قبل گرفتنش که ذوقشو داری وقتیم میگیری دیگه گشادیت میشه بزنیش😂🤌

لاااایک نکنننن😤
وایی منم دقیقا همینم😂قبل گرفتنش که ذوقشو داری وقتیم میگیری دیگه گشادیت میشه بزنیش😂🤌

من ساعت ۹ اومدم تو رختخوابم از اون موقع پای گوشی تا خواب برم ولی حالشو ندارم پاشم یکم به پوستم و اینا برسم بعد بخوابم، این گوشی واقعا معضلیه 😄 تنبل هستم تنبل‌ترم میکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️