یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه منظورم این تفاوت سطحی نیسمن چشام حساسه وقتی زیاد با گوشی کار کنم میسوزه و خشکی چشم میگیرم و سردرد ...
همونه عزیزم، یه رنگ گرم میده اون رنگ آبی تند رو انگاری پوشش میده، و بله تاثیرگذاره من خودم عینکم بلوکاته، فییلتر گوشیمم همیشه روشنه، و تاثیر داره ولی نه اینکه دیگه چوب جادویی باشه و هرچقدر گوشی نگاه کردم اثری از خشکی نباشه، ولی تاثیر خودشو داره
مثل خط چشمه؟تا حالا سرمه و حنا و اینچیزا رو استفاده نکردم😂
آره مثل خط چشم هست، کامل داخل چشمت میکشی. من خودم سرمه اثمد گرفتم خیلی خوب بود با اینکه اثمد خشک و پودریه، ولی اگر چهار مغز بگیری چرب و خوبه، من خودم خیلی ببخشید آدم گشادیام از کی سرمه گرفتم شبا حالشو ندارم بزنم، خیلی هنر کنم مسواک بزنم بخوابم 😅😅 کرم دور چشم از کی گرفتم چی بشه آیا من بزنم 😂😂 وگرنه اون موقعها ذوق سرمهام رو داشتم و میزدم خیلی چشام بهتر شده بود
من ساعت ۹ اومدم تو رختخوابم از اون موقع پای گوشی تا خواب برم ولی حالشو ندارم پاشم یکم به پوستم و اینا برسم بعد بخوابم، این گوشی واقعا معضلیه 😄 تنبل هستم تنبلترم میکنه