2777
2789
عنوان

به مشتری هام دروغ بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به وجدان خودت داره 

میتونی دروغ بگی و شب راحت بخوابی ؟

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

تاثیر داره من مراجعه کننده داشتم پوست پر جوش الان جوش نمیزنه هر ماه میاد به ویژه اگه جوش بخاطر کم اب ...

عزیزم من ۱۷ سالمه ولی صورتم پره جوش شده و سوراخ شون و موندن جاش احساس میکنم کدر شده چون چروک زیر چشمم دارم😔

یکی بهم گفت صورتت کم آبه جاش میمونه چیکار کنم اگه میدونی کمکم کن

شکر که نمیشه اصلا نخورد بگو کمتر بخورین

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم من ۱۷ سالمه ولی صورتم پره جوش شده و سوراخ شون و موندن جاش احساس میکنم کدر شده چون چروک زیر چشم ...

ابرسان مرطوب کننده بزن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
تاثیر داره من مراجعه کننده داشتم پوست پر جوش الان جوش نمیزنه هر ماه میاد به ویژه اگه جوش بخاطر کم اب ...

برای اینکه جای جوش نمونه چکار کنیم من نمیتونم برم فیشیال ؟

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

میزنم ولی بازم جاشون میمونه پیر شده صورتم😭😭😭

برند خوب بخر حتما 

میتونی سالسیلیک بیاری تو روتینت اما بایدخیلی بااحتیاط استفاده کنی از هفته ای یبار ب دوروز درهفته اینابرسون اونم درحد ده دقیقه نه بیشتر نباید روصورتت بمونه  

اگر پوستت تیره شده ویتامین سی اضافه کن

واینکه بایدهمیشه ضدافتاب بزنی🥰

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اخه سنم کمه میترسم از این روتین ها وگرنه فوم و مرطوب کننده همیشه میزنم

این چیز اب سن ربطی نداره به سن پوستی مربوطه واینکه۱۷سال کم نیست برای این روتین

یعنی بنظرت اللن دور چشم هام چروک کرم بخرم براش

بله عزیزم اینامراقبتین نمیزارن بیشترچروک بشن