2777
2789
عنوان

کارم درست بود به نظرتون😡

325 بازدید | 11 پست

سلام 

ما هر چهارشنبه میریم خونه مادرشوهرم و زود ب زود میریم خونه مامانم 

این هفته مادرشوهرم مریض بود من نمی‌رفتم خودمم سرما خورده بودم تا ک دیروز و امروز شوهرم گف برو پایین شام بپز 

گفتم باشه رفتم دیدم خواهرشوهرمم اونجاست مادرشوهرم گف همه برن خونشون من مریضم چرا تا الان هیشکی نیومده فلان 

همیشه از من ناراضی عادت کردم 

دخترش گف ب من چه مریضی رفت خونشون 

مادرشوهرم گف ما شام عدسی داریم مخابم ساعت ۱۸ بود 

پدرشوهرم هی میرف قابلمه هارو نگا می‌کرد و زیر لب چیزی میگفت منم گفتم پاشم اگ شام بزارم هی میگ ما شام نمیخوریم یا میگ دست نزن ن اون نیس اونجوری نه اونجا نمز اون قابلمه نه 

منم گفتم میرم خونمون شام میپزم میارم ولی حرصم میگیره نه نهار های شوهر منو میزاشت وقتی شام اونجا بودیم نه ب من ارزش میده نه دختراش گردنش میگیرن هوفففف خیلی حرصیم

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

عزیزم داخل یه ساختمونید؟!

از قدیم گفتن دوری و دوستی برای چی هر هفته پا میشی میری و عادت میدی 

ببین هرچقدر دیر تر بری بیشتر دلشون تنگ میشه و احترام میزارن 

علاوه بر اون این شوهرته که احترام و رفتار خانوادش با تو رو تشکیل میده شما با شوهرت صحبت کن و یکسری قانون و... در روابط رفت و آمد و اینا بزار اما فرق نزار هر حرفی میزنی بهش بدون طرف خانواده خودتم باید اینجور باشه فقط خانواده اون نیست 

شوهرت اگه یه بار حرفی زدن بهت جوابشون رو بده دیگ چیزی نمیگه اما شما هم اصلاااا بی احترامی نکن احترام زیاد بزار اما حد و حدودشون رو مشخص کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز گرونه عمل نکردم ولی اگ یه روزی عمل کنم حتما ایشونه

اره خیلی گرونه منم تصمیم گرفتم پیش ایشون عمل کنم خیلیییی تحقیق کردم کاراش خوبه فقط اینکه من از بیهوشی خیلی میترسم خخ

اره خیلی گرونه منم تصمیم گرفتم پیش ایشون عمل کنم خیلیییی تحقیق کردم کاراش خوبه فقط اینکه من از بیهوش ...

نه بابا ترس نداره مث خواب عمیق 

داداش من من رو ۴ بار بیهوش کردن 

فقط گیجی بعدش اذیت کنندس 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺