2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی😐

112 بازدید | 6 پست

نمیشناسید؟؟کسی یا موسسه خوبی که کاربلد باشه؟؟

هزینه اش هم مناسب باشه

اگه میشناسید معرفی کنید پایه دوازدهمم من🙏🙏

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

منم دوازدهمم

پیدا شد به منم بگو❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
منم دوازدهممپیدا شد به منم بگو❤️

تا الان چقدر خوندی شما؟

دهم و یازدهمتو جمع کردی؟

دوازدهمو چیکار کردی تا الان؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الان چقدر خوندی شما؟دهم و یازدهمتو جمع کردی؟دوازدهمو چیکار کردی تا الان؟

نه بابا مشاورم بدبختم کرد کل تایممو ازم گرفت

به کنکور امسال نمیرسم میخوام امسال نهایی بخونم سال بعد کنکور

شما چی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نه بابا مشاورم بدبختم کرد کل تایممو ازم گرفتبه کنکور امسال نمیرسم میخوام امسال نهایی بخونم سال بعد ک ...

منم مثل شما

چون مدرسه هم میرفتم اصلا وقت برا خوندن نبود

منم مثل شماچون مدرسه هم میرفتم اصلا وقت برا خوندن نبود

میخوای باهم شروع کنیم بخونیم؟

پیامرسان داری؟

سلام وقت بخیر 

من دانشجوی پزشکی هستم در تهران و طراح برنامه کنکور 

برای پرداخت هزینه هم هیچ جای نگرانی نیست 

اگر مایلید برای توضیحات تکمیلی به من پیام بدید

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822