2777
2789

بابام آدم مهربونیه هااا ولی گاهی اعصابش میریزه بهم چه توی خیابون چه جلوی غریبه و چه توی جمع هرچی از دهنش در میاد میگه

خیلی دلگیر شدم ...

گفت پنجره اتاق کناری رو باز کن تا اتاقت گرم بشه 

گفتم اتاق کناری خیلی سرده اتاق خودم خیلی گرمتره 

یهو گفت پس همونجا از سرما بلرز تا جونت در بشه مورد شعورت رو ببرن بچه های ما داغ روی دل ما هستن🥺😔💔

من خیلی دوستشون دارم همیشه احترام گذاشتم ...

همیشه دستش رو میبوسم ،قربون صدقش میرم 

اینکه جلوی مهمون و توی جمع اونم با صدای بلند و توهین آمیز گفت خیلی شکستم ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی

خیلی احساس حقارت بهم دست داده ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بابای منم زودجوشه،مهربونه ولی یهو از کوره درمیره،من برام عادی شده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بابای منم زودجوشه،مهربونه ولی یهو از کوره درمیره،من برام عادی شده

من توقع ندارم اینجوری رفتار کنه باهام 

زود دلگیر میشم😅

چقد بد اگر پدر آدم ب دخترش احترام نزاره هیچکس دیگ نمیزاره

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن