2777
2789

دو نفر هستن از دوستامون اخلاقشون مث ی مادر میمونه یکیشون انگاری ب دنیا اومده که فقط دوست داره تربیت کنه من ب اون یکی بعضی موقع ها میگم مامان جون میخنده مشکلی نداره . ولی ب این میگم بدش میاد بنظرم خوبه آدم یکم جنبه داشته باشه وقتی که این دوستم پیشمون هست اصلا نمیتونیم شوخی کنیم والا شوخی ناجور هم نیست فقط انگار این نمیتونه کنار بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بدش میاد خوب نگو. شوخی هم حدی داره نباید باعث اذیت بقیه بشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ب دوستم میگم مامان جون بدش میاد و آدم خیلی بی جنبه ایی هست .در صورتی که ب یکی دیگ از دوستام هم اینو ...

بیچاره دوستت که همچین دوستایی داره هم ناراحتش می‌کنیم هم بهش مبگبن بی جنبه 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ما تو اکیپ این که میاد اصلا حرف نمی‌زنیم از بس بی جنبه اس اگه بهش گفتم در حد ۲ بار بوده

دیگه آدم با حرف که ناراحت نمیشه نهایتا باهاش شوخی نکنین دیگه با خودتون بکنین آدما خیلی باهم فرق دارن قشنگی شون هم تو تفاوت شونه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بیچاره دوستت که همچین دوستایی داره هم ناراحتش می‌کنیم هم بهش مبگبن بی جنبه

فک کنم شوخی ما از اون یکی شوخی خیلی بهتر باشه . توی کلاس ب باسنش اشاره میکنن میخندن بهش چرا نمیتونه ب اونت چیزی بگه 

دیگه آدم با حرف که ناراحت نمیشه نهایتا باهاش شوخی نکنین دیگه با خودتون بکنین آدما خیلی باهم فرق دارن ...

خاهرم این ی جریان داره طولانی 

من کلاس خصوصی کخ میرم دبیر هام آقا هستن این مگه موقعی باید با پسر حرف بزنی که بخای ازدواج کنی 

فک کنم شوخی ما از اون یکی شوخی خیلی بهتر باشه . توی کلاس ب باسنش اشاره میکنن میخندن بهش چرا نمیتونه ...

همون تموم کنین دوستی اونم هم به نفع اونه هم به نفع خودت عزیزم. دوستین مثلا هااا

من یکی به دوستم اینجوری بگه مسخرش کنه خودم جوابشو میدم نه که برا طفلی داستان هم بسازم