2777
2789
عنوان

لوسمی

609 بازدید | 7 پست

فامیلی داریم که مبتلا به سرطان خون شده،

امروز دیدمش و بسیار خوشحال بود که با روحیه‌اش توانسته سرطان را شکست دهد.

اما حقیقت این است که پیشرفت علم در چند سال اخیر، سرطان وی یعنی AML M3 را از یک بیماری بسیار کشنده، به بیماری کاملا علاج پذیر تبدیل کرده است.

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

به به

خدا سایه شماها رو از سر بیماران کم نکنه که هی یادآوری میکنید امید و تلاش مهم نیست بلکه علم پیشرفت کرده

امیدوارم هرگز دچار سرطان نشید و همینقدر  نادان بمونید

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

علم هر چقدر هم پیشرفت کنه باور و امیدوار بودن روند بهبود را سریع تر میکنه 

من دو نفر زا میشناسم که سال پیش با هم سرطان گرفتن یکیشون روحیه ش خوب بود یکیشون بسیار ناامید و ترس از مرگ داشت 

در نهایت هر دو فوت شدن ولی اونی که ناانید بود بدنش یلی ضعیف شد و خیلی عذاب کشید دست و پاهاش فلج شد و به سختی فوت کرد و چند بار احیاش کردن برگشت دوباره رفت. و آخر فوت شد. خیلی دردناک بود 

ولی اونی که امیدوار بود تو جنع دوستاش بگو بخند میکرد تا دوساعت بعد هز رفتن دوستاش فوت کرد اونم از عوارض داروهای شیمی درمانی سکته کرد. 

کلا ناامیدی انسان سالم هم از پا در میاره. انشالله هیچ کس در هیچ زمانی از زندگیش ناامیدی را تحربه نکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بهخدا سایه شماها رو از سر بیماران کم نکنه که هی یادآوری میکنید امید و تلاش مهم نیست بلکه علم پیشر ...

عزیزم دخترم همین بیماری رو داره

مگه چی گفتم

من واقعا از این بیماری خیلی میدونم

به بهخدا سایه شماها رو از سر بیماران کم نکنه که هی یادآوری میکنید امید و تلاش مهم نیست بلکه علم پیشر ...

ناراحتم کردید

تو دلم میموند اگه نمیگفتم

شاید کسی درباره این بیماری سوال داشت و تو سایت سرچ میکرد

این پیام از جایی کپی شده بود

و میدونم چند نفر تاپیک های لوسمی و دخترم رو دنبال میکنن

از شما واقعا بعید بود

عزیزم دخترم همین بیماری رو دارهمگه چی گفتممن واقعا از این بیماری خیلی میدونم

ادبیاتی که بکار بردید انقدر عجیبه که جای بحث نمیذاره

منم سرطان دارم

یکی بهم بگه قرار نیست از سرطان بمیری چون علم پیشرفت کرده و امید و روحیه ات هم کشک بوده بشدت دلخور میشم

شما که از نزدیک میدونید سرطان و پروسه درمانش چقدر هزینه و تلخی و سختی داره و امید چقدر مهمه بعیده همچین تاپیکی بزنید 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️