2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی میخوام

147 بازدید | 10 پست

سیب ترش چطوره و ماهی چقدر میگیره؟؟

کسی تجربه ای داره جاهایی دیگه هزینه چطوریه؟

جایی میشناسید مشاورش خوب باشه و هزینه اش هم خیلی خوب باشه؟؟؟

میخوام پیگیر باشه و کاربلد ولی هزینه اش هم کم باشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه همچین مشاوری میخوای که دلسوز باشه همش پیگیر خصوصی بگیر که طرف دانشجو باشه و مطمعن باشی موسسات به درد نمیخوره

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اگه همچین مشاوری میخوای که دلسوز باشه همش پیگیر خصوصی بگیر که طرف دانشجو باشه و مطمعن باشی موسسات به ...

از کجا پیدا کنم سایت خاصی میشناسید یا مشاور خوبی سراغ دارید شما؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اگه مشهدی اره

نه مشهد نیستم آنلاین چی مشاور نمیشناسی؟؟

چرا مشاور زیاد میشناسم ولی آنلاین اصلا به درد نمیخوره 

من خودم هیچ فایده برام نداشت یکی بگیر حضوری

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

عزیزم من مشاور خوب داشتم اتفاقا الان پیامت دیدم مجازی هم کار می‌کنند، 

@CounsellerMohammadjani

آیدی تلگرام و ایتا و بله هم فکر کنم بودن 

خدایا ممنونم بابت همه چیز   رشته دلخواهم رو مدیون دعای پدر و مادرم هستم 😍 و البته مشاور تحصیلیم، خدا هرچی که میخواد و بهش بده، سال اول که کنکور دادم امیدم رو از دست دادم به لطف ایشون الان دکترم 😍

عزیزم من مشاور خوب داشتم اتفاقا الان پیامت دیدم مجازی هم کار می‌کنند، @CounsellerMohammadjaniآیدی تل ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%B1%D8%B1%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟