2777
2789
عنوان

از یه نفر توی محل کارم خوشم میاد🥺

116 بازدید | 12 پست

بچه ها تقریبا دو ماهه یه جای جدید مشغول به کار شدم و از یکی از مدیرهاش به شدت خوشم میاد🥲🤦🏻‍♀️

میدونم اصلا هم درست نیس توی محل کارت رابطه عاطفی برقرار کنی اما این آقا شدیدا ذهن منو مشغول کرده به خودش🥲😅

چه کنم؟؟؟؟

دست به دعا شو شاید فرجی شد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شاغل نیستم! ولی منم از یکی خوشم میاد و تا جایی که میدونم اونم منو دوست داره اما نمیدونم از اینجا به بعد رو چطور پیش برم

چطور کاری کنم که رابطم باهاش بیشتر از دوستی بشه وای😁💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل نیستم! ولی منم از یکی خوشم میاد و تا جایی که میدونم اونم منو دوست داره اما نمیدونم از اینجا به ...

خوبیش اینه تو حس اونو میدونی😅

من نمیدونم متاسفانه

البته یه چند باری پشتم در اومده برای مشکلاتی که توی کار داشتم، اما نمیدونم بخاطر اخلاق و مدیریت خوبشه یا من براش یه فرق کوچیک دارم🥲🥲🥲🥲

خوبیش اینه تو حس اونو میدونی😅من نمیدونم متاسفانهالبته یه چند باری پشتم در اومده برای مشکلاتی که توی ...

این بدتره که سردرگمم نمیدونم الان مثلا گفته دوستم داره که چی پس چرا کاری نمیکنه 😂

زبان بدنشو بلدی؟ مثلا اگه دوستت داشته باشه پیشت یه کارای خاصی میکنه

این بدتره که سردرگمم نمیدونم الان مثلا گفته دوستم داره که چی پس چرا کاری نمیکنه 😂زبان بدنشو بلدی؟ م ...

خب توام بگو حستو بهش

متاسفانه نمیدونم

از این آدمایی هم هست که مستقیم تو چشم کسی نگاه نمیکنه🥺

خب توام بگو حستو بهشمتاسفانه نمیدونماز این آدمایی هم هست که مستقیم تو چشم کسی نگاه نمیکنه🥺

گفتم بهش و گفته متقابله احساسش و دوستم داره ولی از ایناعه که مثلا شاید خودشو بی اهمیت نشون بده ولی تو دلش یه چیز دیگست حالا چیکار کنم بهش نزدیک تر بشم رو نمیدونم 😆

خب تا الان پیش شما حرکتی نکنه شک کنین ؟ حتی یه چیز کوچیک هم نشونه میشه هاا😄

گفتم بهش و گفته متقابله احساسش و دوستم داره ولی از ایناعه که مثلا شاید خودشو بی اهمیت نشون بده ولی ت ...

نمیتونم بفهمم🤣🤣 اما خودشم باهام مصاحبه کرد و گفت از فردا بیا😅

نمیتونم بفهمم🤣🤣 اما خودشم باهام مصاحبه کرد و گفت از فردا بیا😅

وای خیلی بده سردرگمی😂😭نمیدونم چرا حس میکنم دوست داره من بعضی وقتا یه چیزی رو حس میکنم درست در میاد😆

سلام عزیزم چقدر خوبه این تاپیکو پیدا کردم که تازگیا هم زده شده تو موقعیت دقیقا مشابهت گیر کردم شما چ ...

اگه بت بگم باورت نمیشه🤣

فهمیدم طرف تو رابطس

فقط من شانسم گفته سریع کراش آنکراش میکنم خیلی هم برام مهم نبود وقتی فهمیدم🤣