2777
2789
عنوان

داستان زندگـــــے مــــن!

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما با توجه به کذشته سختی که داشتی تونستی زندگیه خوبی رو برای خودت بسازی دور از جونت خیلی ها که زندگی مشابه شما دارن متاسفانه گرفتار اعتیاد و ...میشن و مقصر رو خانواده و شرایط زندگیشون میدونن.بهت تبریک میگم.مهم نیست خانواده همسرت چه جور آدمایی هستن مهم همسرت و پسرته ...روشنایی رو برای زندگیت آرزو دارم.😙

فدای تو عزیزجان😘😘😘💙

زندگی غم انگیزی داشتی. ایشالا بقیه زندگیت خوش باشی. بالاخره زندگی روی خوشش رانشون میده. نزدیکه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
میگم بچه ها پایین تیک بارداریم منم متن دارم یا ن

اگه منظورت امضاته که هست. نوشته خدایامرسی...... 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
به نظر من شما با توجه به کذشته سختی که داشتی تونستی زندگیه خوبی رو برای خودت بسازی دور از جونت خیلی ...

خیلی خیلی ممنونم از شما و لطفتون،

ممنونم که وقت گذاشتین و خوندین💙

اثلا حالم بد شد مثل فیلم سینمایی تصور کردم خدا کنه هر چی مبخای بهت بده خدا

ممنونم ان شاالله خدا به همه ادما دل خوش و زندگی خوب و اروم بده به منم همینطور💙

زندگی غم انگیزی داشتی. ایشالا بقیه زندگیت خوش باشی. بالاخره زندگی روی خوشش رانشون میده. نزدیکه

حیلی ممنونم امیدوارم ،ان شاالله 

خودم هم چشم امیدم به آیندس

دوست عزيزم تمام داستانتو خوندم

تو آدم فوق العاده اى هستى

خوشحالم كه سياهي هاى زندگى تو رو هم سياه نكرده

با همه سختيايى كه داشتى و دارى به اين فكر كن كه يه شوهر خوب و يه بچه سالم دارى شكر خدا

در مورد مادرت آدم هيچوقت نبايد كسى رو قضاوت كنه مطمينا سختي هاى زندگى اونو به اين راها كشونده همه مثل هم قوى و ثابت قدم نيستن

پدرت هم بنده خدا تمام تلاشش رو واسه زندگىتون كرده ولى خوب تقصير اون چى بوده كه زندگى باهاش نامهربون بوده؟!

در مورد خانواده همسرت هم بايد بگم بعضيا ذاتا بيمارن و متاسفانه اين از دست ماها خارجه

خداروشكر ميكنم كه بعد از اونهمه سختى روى قشنگ زندگى رو دارى ميبينى

واقعا واست خوشحالم دوستم

انشالله روز به روز خوشبخت تر بشى و خدا پسر گلت رو و زندگيت رو واست حفظ كنه🙏🏻😘

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ
دوست عزيزم تمام داستانتو خوندم تو آدم فوق العاده اى هستى خوشحالم كه سياهي هاى زندگى تو رو هم سياه ...

خییییلییییی خیـــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــے

ازت ممنونم گلــــم

نظر لطفته 

بله خب نمیشه قضاوت کرد 

دیگه بنا بوده زندگی منم این شکلی باشه دیگه،

ممنون که وقت گذاشتی و خوندی💙

میگم‌مامانت فقط شیشه میکشید با مردا؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه عزیزم ... همون کاری که فکر میکنی هم انجام میداد متاسفانه...

ای واااای...خدا مادرتو ب راه راست هدایت کنه.

بیچاره بابات...

ولی خیلی خوبی تو... اصولا مردم مناطق خشک و کویری خیلی سخت کوش و صبورن... نمونش خود تو😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))