2777
2789

حس خفگی و لرز دارم.دوتا بچه۱۰ ماهه و ۷ساله.مامانم هست ولی خیلی جوشیه و خودش هم هفت هشت تا مریضی داره میترسم بگم چیزیش بشه.خواهرم هست که خونش نیمساعت فاصله داره خودشم کارمنده کاری نمیتونه بکنه.مادرشوهرم هم که ازون تنبلاس فقط خودش و راه ببره باید خدا رو شکر کنم‌.شوهرم هم حتی این روزای برفی سرکاره تا۷شب.وقتی میاد ی ذره بچه ها رو بازی میده فقط همین

دیگه همه همینن..من هم خودم هم دوتا بچه هام مریضن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس توام تنهام تا نه شب با ی بچه دوساله و بشدت مریض .. کمرم دستام کتفم گردنم همه جام درد میکنه ضعف دارم دوهفته بچه مریض همش بغلم بوده الانم اسهال اضافه شده عمش باید ببرم بشورمش دیگه جون ندارم از صبح هیچی نخوردم جز دوسه لقمه نون پنیر

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

حق داری عزیزم

منتها من مادرم فوت کردن، خواهرم توی شهر خودم نیستن، مادرشوهرم هم اصلا اهل کمک کردن نیستن.

همیشه از پس خودم و دوتا بچه دست‌تنها بر اومدم حتی وقتی که دسته‌جمعی کرونا گرفته بودیم من یک‌تنه پرستار همه بودم نظافت و آشپزی هم سر جاش بود.

منظورم از گفتن این حرف‌ها اینه که آدمیزاد خودش از پس شرایط برمیاد حالا یه مقدار سخت میگذره بهش اما غیرممکن نیست.

از اطرافیانت اگه کسی هست که بتونه فقط آشپزی کنه برات خیلی کمک بزرگیه.

امیدوارم زودتر بهتر شی❤️

منم سه هفته پیش گرفتم. مامانم که محل نذاشت بهم شوهرمم هیچ وقت بعدازظهر نمیخوابه اون روز تا مغرب خوابید. من بودم دوتا بچه. فقط یبار برد دکتر.

هفته بعد بچه داداشم مریض شد مامانم چندبار براش سوپ و غذا پخته بود برده بود ولی یه اب دست من نداد. انقدر بغض کرده بودم که غذا از گلوم پایین نمیرفت تازه شوهرم باهام دعوا میکرد چرا غذا نمیخوری. قهرم کرده بود😐

مادرشوهرمم که سنگ باید بذاری روش

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

تامیتونی بجای نون پنیر شلغم بخور.خیلی تاثیر داره

بخور بده بخودت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون