2777
2789

سلام خانما میخوام برای پسرم کالسکه بخرم 

نمیدونم چی بگیرم واقعا یکی میگه‌مسافرتی خوبه غیر اون بزرگه و اذیت میشی برای بیرون رفتن و اینا  یکی میگه نه.

نمیدونم واقعا چی بگیرم ، فقط برام مهمه که رو به مادر بشه ، از طرفی هم خب چون حیلی اهل بیرون و مسافرت و اینا هستیم و یه چیزی هم میخوام که توی سفر هوایی واینا بتونم راحت ببرم با خودم نمیدونم چی خوبه

کسایی که تجربه دارین میشه بگین چی گرفتین چه مارکی و چه مدلی

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

سلام 

من کالسکه نکست انگلیسی برای پسرم خریدم با صندلی ماشینش 

اینقدر محکم و جنسش خوب بود که بچه هام بزرگ هم شدن بازم میشستن روش هنوزم هستن صندلی را دادم به ی بنده خدا برای فروش ولی کالسکه هنوز هست

الحمدلله رب العالمین ...
سلام من کالسکه نکست انگلیسی برای پسرم خریدم با صندلی ماشینش اینقدر محکم و جنسش خوب بود که بچه هام بز ...

مرسی عزیزم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.