2777
2789
عنوان

خانما بیاین کمکم

51 بازدید | 12 پست

من تو محیط کار جدیدی که رفتم کاراموزی محترمانه و شدیدا خجالتی بودم. بابت هر کاری ببخشید میگفتم و خیلی باهاشون با رودربایستی رفتار کردم

شدیدا هم مودب برخورد کردم

یبار رئیسم وقتی دید منتظرم گفت برسونمتون 

گفتم نه ممنون و گفت شمارتونو بدین فایلارو بفرستم 

منم گفتم از همکارم بگیرین حالا بعد.

کسی که یادم میده اینو دیده بود که ما باهم دم در حرف زدیم و به دوستم تذکر داده بود این اقا مخ همه دخترارو میزنه ولی ادم خوبیه کلا و اهل خونه بردن و … نیست

فقط و فقط و فقط یک بار موقعی که میخواستم به رئیس یه چیزی بدم چشم تو چشم شدیم و اتوماتیک لبخند زدیم بهم پلی نه خیلی جلف و بعدشم من سریع رفتم.

کلا موقعی که باهام صحبت میکنه زول میزنه تو چشمام و خیلی متمرکز زول میزنه به تخم چشمم و من یکم مضطرب میشم اون یبارم برای همین لبخند زدم

بعد چند بار وقتی خیلی نزدیک یا چشم تو چشم میشدیم من زود میرفتم از اونجا که بیشتر خیره نشه به جشمام که هول کنم خندم بگیره

جز این هیچ شوخی و جلف بازی نبود و یبارم کسی که بهم یاد میده به رئیس که وایساده بود گفت بچه فرم اداری پوشیده و من کلی خجالت کشیدم و زدم به بازوش اروم

حالا شدید حس میکنم رئیس از من خوشش اومده و روم کلیک شده و تلگرامم بهم پیام داده

و من میترسم نکنه من کرمی ریختم که این اتفاق افتاده و استرس شدید گرفتم.

به نظرتون من رفتارام طبق چیزی که بالا گفتم خوب بوده؟

البته اون یباری که لبخند زدم اشتباه بود میدونم ولی اتوماتیک شد اصلا دست خودم نبود

به نظرتون من بد رفتار کردم؟

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

مهم اینه که بزودی کارت رو از دست میدی نه چیز دیگه بخصوص اینکه محیط دولتی باشه کسی دنبال چرا و چبشد و کی کرم ریخت نمیگرده تو قربانی میشی و ریس جان سر جاش موندگاره ... قبلا هم احتمالا سر افرادی ابن بلا اومده که گوشی رو دادن دستت دیگه میل خودته 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من به همه لبخند میزنم اما این دلیل نمیشه که فکر کنن عاشق چشم ابروشون شدم😂فکرتو درگیر نکن⁦❤ ...

میشه تاپیک قبلیمم بخونی ؟ مضطرب شدم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
مهم اینه که بزودی کارت رو از دست میدی نه چیز دیگه بخصوص اینکه محیط دولتی باشه کسی دنبال چرا و چبشد و ...

وای خدا خاک تو سرم بشه الهی . چیکار کنم؟

میشه تاپیک قبلیمم بخونی ؟ مضطرب شدم

خوندم

عزیزم چرا اضطراب آخه؟

اون آقا رو به از لحاظ فکری به کتفت بگیر😅

خیلی رسمی جواب بده

و عادی باش

موقع حرف زدن هم محکم و با صلابت باش

اجازه نزدیکی هم اصلا نده

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
وای خدا خاک تو سرم بشه الهی . چیکار کنم؟

جمع کن خودتو همین. کار جای رزقه 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

جمع کن خودتو همین. کار جای رزقه

رفتازم به نظرت جلف نبود  ؟ جدا از هر چیز استرس اینو دارم

رفتازم به نظرت جلف نبود ؟ جدا از هر چیز استرس اینو دارم

توی این شرایط بازار کار وقتی استرس اینو میگیری که حرکتت جلف بود یا نه به جای اینکه استرسه  از دست دادن کارت رو داشته باشی فقط فقط فقط یک معنا داره و من میتونم بگم خودتو جمع کن و تمومش کن بچسب به کارت. واضح و کوتاه

توی این شرایط بازار کار وقتی استرس اینو میگیری که حرکتت جلف بود یا نه به جای اینکه استرسه از دست دا ...

استرس کارمم دارم قطعااااااااااا ولی خب دوست ندارم حتی وقتی میررررم از اونجا ازم به عنوان یه جلف یاد بشه دوست دارم حد اصل بگن سنگین و محترم بودم و رفتم

من که اونجا اصلا قرار نیست استخدام شم کاراموزیم فقط اونجاست برای همین ازت پرسیدم🥲🥺

توی این شرایط بازار کار وقتی استرس اینو میگیری که حرکتت جلف بود یا نه به جای اینکه استرسه از دست دا ...

من همیشه با وقار و خوب رفتار کردم همه جا. میترسم رفتارم مشکل داشته باشه. برای همین پرسیدم🥲لطفا بهم بگو این موضوع به رفتار من برگشته؟

استرس کارمم دارم قطعااااااااااا ولی خب دوست ندارم حتی وقتی میررررم از اونجا ازم به عنوان یه جلف یاد ...

خوب پس تجربت بشه که تو محیط کار از کاه کوه میسازن چون کار سخت گیر میاد دست کنی تو دماغت میگن ببخشید ر ی د 

من همیشه با وقار و خوب رفتار کردم همه جا. میترسم رفتارم مشکل داشته باشه. برای همین پرسیدم🥲لطفا بهم ...

صد در صد