2777
2789

آنقدر تاپیک زدن که شوهرم اینطوری اونطوری

حس بدی گرفتم خدایی 

آخه اینجا ۹۰درصد از بدی شوهر میگن

یکی ندیدم بگه شوهرم خوبه 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مردم ما  عادت دارن همیشه خودشون رو بدبخت تر نشون بدن

و اینکه همیشه حقیقت پشت ماجرا رو نمیگن

شوهر من خیلی اخلاقای خوب داره، ولی یه بدی هایی هم داره، من میام اینجا مشکلاتم رو میگم که بتونم برا بدی چاره ای پیدا کنم، خوبی ها نیاز به حل و فصل نداره

شوهر خوبه 

از نامزدی به بعد 

کلی دوست پیدا میکنی حتی مادرشوهرت 

پشتت به یکی گرمه 

یکی هست برات گل بخره

هدیه بخره 

سرت غیرتی شه 

و....

ولی باید خودت اخلاق داشته باشه 

تو نی نی سایت اکثر کاربرا با شوهر و خوانواده شوهر مشکل دارن و جوری وانمود می‌کنند که ۱۰۰درصد مشکلات از جانب اوناس و خودشون مشکلی ندارند  

من به تاپیک خواهرشوهرش استادش عاشفش شده بدجور حسادت کردم کاش نمیخوندم☹️😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من مجردم از خیانت میترسم از بس تاپیک خیانت زدن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مجردی که واسه من لذتی نداشت اما شوهر هم بدیهایی داره خوبیهایی داره  اینجا راجع‌به مشکلات و راه حلش حرف زده میشه بیشتر اکثرا هم در مواقع چاره جویی مثلا الان کسی که مشکلی نداره واسه چی باید تاپیک بزنه تعریف از شوهر کنه مثلا خودت تاحالا تاپیک زدی از بابات یا مامانت تعریف کنی ؟ اما اگر شرایط نا مساعد باشه از بقیه کمک میگیری