2777
2789

برادر زادم 50روزس دختره از دیشب که به گریه افتاده تا حالا همش گریه میکنه ساکته ساکته یهویی جیغ میکشه 

لباساشو هم چند بار در آوردن بازم گریه میکنه 

کسی تجربه ای داره بگه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

هیچ علامتی نداره ؟؟ دست به گوشش نمیبره بدنش دونه نزده یا اب دهنش سرازیر شه  یا ببخشید ناحیه ادراری یا م ق ع دش قرمز نیست ؟؟ یا به خودش نمیپیچه دفع داشته ؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ علامتی نداره ؟؟ دست به گوشش نمیبره بدنش دونه نزده یا اب دهنش سرازیر شه یا ببخشید ناحیه ادراری ی ...

موقعی گریه میکنه سرشو تکون میده کشاله های روشن قرمزه و اسهاله و پشتش هم قرمزه 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

موقعی گریه میکنه سرشو تکون میده کشاله های روشن قرمزه و اسهاله و پشتش هم قرمزه

ببخشید دیر دیدم پیامتونو بهتر شد کوچولو ؟؟ احتمال زیاد حساسیت داده به یه چیزی اگه شیر مادر میخوره مادرش تو این یکی دو روز هر چیز جدید یا حساسیت زا خورده رو بزاره کنار مثلا مرکبات شیره تخم مرغ ادویه تند گوجه  بادمجان و  گردو ...... اگه شیر خشک میخوره  شاید به پروتیین گاوی آلرژی داره ببرین پیش یه متخصص اطفال 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ببخشید دیر دیدم پیامتونو بهتر شد کوچولو ؟؟ احتمال زیاد حساسیت داده به یه چیزی اگه شیر مادر میخوره ما ...

تبش خیلی شدید شده بود چشم خورده بود بیست و هشتا تخم مرغ شکست برا چشم نظر الان بهتر شده