2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

159 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من یه دختر 2سال و هشت ماهه دارم الانم باردارم بعد خواهرشوهرم دهترش چهار سال و نه ماهشع مهد میره تازه نقاشی میکشه دختر منم تو این سن نقاشی میکشه مثلا ماشین آدم و اینا بعد خواهرشوهرم خیلی تعریف دخترشا میکنه جلو همه اما ازطرفی گاهی جلو همه هم دعواش میکنه من ولی تعریف نمیکنم تنبیهم نمیکنم البته تنها باشیم چرا اما جلو همه نه به نظرتون کارم اشتباس؟ رو حسابش که میرم دخترم کاراش خیلی خارق العاده تر از اوناس و کوچکترم هست بعد دخترش وقتی چیزی میخره به دخترم نمیده و رو مخش راه میره اما ازطرفی اگه دختر من چیزی داشته باشه میاد و میخواد دخترمم میده بهش حرف زدنش مثل ایناس که میخوان دل بقیه را بسوزونن من چه برخوردی کنم .

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتو خوب بار آوردی،آفرین به تو،اصلا جلوی دیگران دعواش نکن،همین که می‌ده خوراکی هاشو حس خوبی به دخترت میده،بزار دیگران ازش یاد بگیرن،توام خمش ازش تعریف کن که بقیه متوجه نوع تربیت تو بشن،بازم افرین

راهکار شما بهتره هیچوقت بچتو جلوکسی تنبیه نکن ک بقیم بخودش جرات بدن بخان تنبیهش کنن درمورد بچه خواهرشتم بچه خواهرشوهرست دیگر کاریش نمیشه کرد 

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
دخترتو خوب بار آوردی،آفرین به تو،اصلا جلوی دیگران دعواش نکن،همین که می‌ده خوراکی هاشو حس خوبی به دخت ...

ممنون از لطفت آخه دخترم حساسه دوست نداره کسی حتی دست بهش بزنه اینام اهل کتک زدنن میترسم کم کم نتونه از خودش دفاع کنه هربار که اینجور میشه دخترم گریه میکنه خواهرشوهرم میگه اینکه نمیشه بهش دست بزنید منم بهش گفتم قرار نیست بچه کسی رو بزنه نمیدونم واقعا چی درسته و چی غلط

وای چقدر ادم حرص می خوره😠😠😠😠😠😠😠😤😤😤😤😤باهاشون کم برخورد داشته باش  بچه باعث خیلی از د ...

مشکل همینجاس خونه ما و خواهرشوهر و مادرشوهرم تو یه کوچس بدون استثنا اینا هرروز اونجان و اگرم من نرم پامیشه دخترش میاد خونه ما و همه جا حضور دارن

ممنون از لطفت آخه دخترم حساسه دوست نداره کسی حتی دست بهش بزنه اینام اهل کتک زدنن میترسم کم کم نتونه ...

اصلا اجازه نده،باید دخترتو تو خونه بهش استقلال بدی که از خودش دفاع کنه،و خیلی محترمانه بگو دوست نداری کسی تنبیهش کنه،ولی اگر اشتباهی کرد راه درستش اینه همون لحظه یه جای خلوت ببریش و خیلی صریح بهش بگی کارش اشتباه بوده و نباید تکرار کنه دیگه،من روانشناسی خوندم عزیزم 

اصلا اجازه نده،باید دخترتو تو خونه بهش استقلال بدی که از خودش دفاع کنه،و خیلی محترمانه بگو دوست ندار ...

دخترم اهل کتک زدن نیست بچه های اونا اینجورن تازه میگن بچه هامون جنگجوان انگاری میخوان تو جنگل زندگی کنن

دخترم اهل کتک زدن نیست بچه های اونا اینجورن تازه میگن بچه هامون جنگجوان انگاری میخوان تو جنگل زندگی ...

بزار دخترت توو تربیت نمونه باشه،اگر دخترتو زدن خیلی متین بهشون بگو لطفا به لجن بگو دخترتو اذیت نکنه من یادش ندادم کتک بزنه 

بزار دخترت توو تربیت نمونه باشه،اگر دخترتو زدن خیلی متین بهشون بگو لطفا به لجن بگو دخترتو اذیت نکنه ...

درسته واقعا با اوضاع بارداریمم بیشتر عصبی میشم از این چیزا

[QUOTE=49328097]بزار دخترت توو تربیت نمونه باشه،اگر دخترتو زدن خیلی متین بهشون بگو لطفا به لجن بگو دخترتو اذیت نکنه ...[/Q

لابد اگرم بگه ب دخترت بگو نزن خانم ب تیریپش ب میخوره مال من ک اینجورن حودمم نرم پاین میان دخترم میبرن ی روزم ک اجازه ندادشوهرم بچه رو ببرن پاین ی قشقرقی ب پاکردن ک بیا و ببین انگار اجازه دخترم دست اوناس ازشون متنفرم

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
بزار دخترت توو تربیت نمونه باشه،اگر دخترتو زدن خیلی متین بهشون بگو لطفا به لجن بگو دخترتو اذیت نکنه ...

ببین مثلا یه چیز جدید میخره میاره بعد دخترم دلش میخواد اشکشم درمیاره من چه کار کنم به دخترم میگم خودت داری تو هم بهش نده یا بهترشا برات میخرم و اینا اما فایده نداره ازطرفی یهو وسایل دخترمو ازش میکشه میبره یهو میبینی تو وسایلش یه وسیله از ما هست که برداشته برا خودش