2777
2789

پسرم ۱۳ سالشه سالم سالم بود یکدفعه در اثر به ویروس آنفولانزا التهاب مغز گرفت از تیر بیمارستانم تو را خدا براش دعا کنین برام دعا کنین خدا بچه ام را به من ببخشه همین یکی را دارم اگر مادرید به شکرانه سلامتی فرزندتان کمکم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دعاش کردیم و جویای حالش بودیم

اما جواب ندادید

الهی که خیلی زود خوب بشه و خبر سلامتیشو بدی🤲🙏

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

من هر روز دارم میام چک میکنم به این امید که خبر خوش بهمون بدی که حال پسرت خوب شده و از کما در اومده. الهی هرچه زودتر حالش خوبه خوب بشه . من خیلی دعا کردم برای پسرت، ان شاالله خدا پسرتو سالم و صحیح به خونه تون برگردونه.

ام البنین دخیلم ، درمانده و ذلیلم، تا ندهی مرادم دست از تو برندارم ام البنین