بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
چون ۳ ساله عروسی کردم لباس مجلسیای به درد بخورم اکثرا سفید نقره ای و کرمیه که نمیخوام بپوشم شاید عروس بدش بیاد بخوام بخرمم خیلیی گرونه و احساس میکنم مناسب مراسم ساده نیس
کت شلوار که همون تو محضر پوشیدم دیگ نیاز نیست تو خونه که میایم برا پذیرایی لباس مجلسی بپوشم؟
کت شلوار برا محضر
پیراهن شیک هم برا خونه
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
نمیتونی از کسی قرض بگیری ؟ دخترخاله ای ، دوستی چیزی ؟
تاحالا همچین کاری نکردم خوشم نمیاد..به نظر خودم برا عقد یه کت شلوار بپوشم تو محضر تو خونه فکر نمیکنم مراسم داشته باشن اگه داشتنم یه پیراهن کوتاه نقره ای