2777
2789

لباس مجلسی

مانتو

شلوار

ست بهداشتی

ست ارایشی

کیف کفش

اتو مو اگ نداری سشوار اگ نداری

جعبه ارایشی یا کیف ارایشی چمدونو ک فک کنم خودت میدونی

خواسی جانماز بردار

لباس زیر

خلاصه خاهر زیادددددن 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس مجلسیمانتوشلوارست بهداشتیست ارایشیکیف کفشاتو مو اگ نداری سشوار اگ نداریجعبه ارایشی یا کیف ارایش ...

ست بهداشتی مثلا چی؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سرویس طلا اگر برای عقد نخریدنساعتخرید لباس بیرون،لباس خونگی،لباس زیر و لباس خوابچمدانلوازم ارایشی و ...

عقد و عروسی یکیه

ست بهداشتی مثلا چی؟

شامپو بدن شامپو سر

صابون

شونه

ژیلت 

نمدونم والا هزارتا چیزهس

همه هم ب بودجه مونده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عرف و رسم سابق خب خیلی چیزا بنظرم اگه دوسش داری بسته به توان داماد با توافق باهم دیگه چیزایی که لاز ...

برای من نیست من خانواده دامادم

عروس واسه داماد چی میخره ؟👀

کت شلوار

اگ خاس ی تیگه طلا

لباس زیر

لباس راحتی

سشوار

ریش تراش

نمدونم کفشو کیف پولو جانمازو 

ست بهداشتی و ازاینجور چیزا

همه مونده ب بودجههههه

کت شلواراگ خاس ی تیگه طلالباس زیرلباس راحتیسشوارریش تراشنمدونم کفشو کیف پولو جانمازو ست بهداشتی و از ...

مرسی 🌷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1