2777
2789

سلام ایامطمینید تشخیص دکترها صحیحه؟_

بعضیا به این تشخیصا اعتماد نکردن خداروشکر بچشونم سالم بدنیاامده.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

😔😔😔

خدا کمکت کنه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیسه هاشون جداس یا جفتشون تو یه کیسه هستن?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الهی بمیرم😢

حالا واقعاحتمی هس؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه کاربر بود اسمش کیانا بود اون دوتا رو ریداکشن کرد البته فکر کنم واسه قبل سه ماهگیه واسه اون چهار قلو بود که دوتاشو کم کردن الان باید دوقلوهاش دنیا اومده باشن 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
سلام ایامطمینید تشخیص دکترها صحیحه؟_ بعضیا به این تشخیصا اعتماد نکردن خداروشکر بچشونم سالم بدنیاامد ...

بله هم آزمایش cell free دادم هم آمینوسنتز

واقعا نتیجه چطور بود پیش کدوم دکتر انجام دادی

من مشهد انجام دادم واسه من سه تا بود یکی حذف شد بقیه هم سالم البته سندرم نداشت ریسک زایمان زودرس داشتم سقط کردم 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

من مشهد انجام دادم واسه من سه تا بود یکی حذف شد بقیه هم سالم البته سندرم نداشت ریسک زایمان زودرس داش ...

آخی عزیزم یعنی بخاطر reduction  که انجام دادی سقط کردی انشاءالله خدا هر چه زودتر بهت یه نی نی صحیح و سالم میده 

میشه بپرسم چند هفته انجام دادی و هزینه انجامش چقدر شد