2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشهدی هستم هوای مشهد از تهران دو سه درجه سرد تره

عزیزم میخام برنامه ریزی کنم بنظرتون با بچه ی دو ساله اوایل اردیبهشت میتونم بیام سرد نمیشه؟ 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
عزیزان منم برای اولین بار میخام بیام با پسر۲ساله ام اوایل اردیبهشت هوای مشهد چطوره

لطفا الان نیا که خیلی سرد ..من دیشب تا دو‌شب بیمارستان کودکان بودم بچم مریض بیمارستان شلوغ بود ..بنظرم بذار اسفند بیا عالیه 

لطفا الان نیا که خیلی سرد ..من دیشب تا دو‌شب بیمارستان کودکان بودم بچم مریض بیمارستان شلوغ بود ..بنظ ...

ن عزیزم الان ک نمیشه زمستون یا اسفند میام یا اردیبهشت ماه ک خلوت باشه یکم ولی بخاطر اب و هواش میترسم سرد باشه برا بچه نذر کردم بیارمش

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
من مشهدی هستم هوای مشهد از تهران دو سه درجه سرد تره

خوشبحالتون چقدرم همه چی ارزونه .من ساق دست خریدم از نزدیک حرم ۳۵ شهر خودمون دیدم ۵۵ جوراب و پاپوش و روسری مجلسی همه چی چقدر قیمتاش خوب بود کاش بیشتر خریده بودم

خوشبحالتون چقدرم همه چی ارزونه .من ساق دست خریدم از نزدیک حرم ۳۵ شهر خودمون دیدم ۵۵ جوراب و پاپوش و ...

اون وقت چ سالی ؟؟؟؟؟ تهران و مشهد از همه شهر ها جنس هاش گرون ترههعه دوست پسرم از شهر دیگه اومدن بود می‌گفت چقدر مشهد گرونه همه چیشششش

ی دخمل ناناز

😂من خودم مشهدم ولی از شهر دیگه دوستام و دوست پسرم میان میگن مواد غذایی بی و حتی نون خیلی گرون تره

مواد غذایی نخریدم چون تو هتل میام ولی گیر وروسری وساق دست پا پوش اینا خریدم قیمتاش بهتر از اصفهان بود